søndag 8. januar 2017

Magnetisk tavlemaling

Magnetisk tavlemaling

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet.


Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Fin under fototapet eller tavlemaling. Veggmaling som er magnetisk , og tavlemaling , blir stadig mer populært, og den kan påføres både tapet og strie, samt på sponplater og gipsplater. Etter maling er det også mulig å tapetsere med for eksempel fototapet. Se under beskrivelsen av magnetmaling for forbehandling og grunning av overflater.


Dersom du skal ha magnetmaling f. Dekkevne: 2ml til ca 2-m2. Tips: Mal overflaten med Mag Paint magnetmaling før tavlemaling , for en magnetisk skoletavle. Minst timer mellom strøkene. La tørke minst timer før påføring av toppsjikt.


Magnetisk tavlemaling

Malevertøy rengjøres umiddelbart med vann. ML dekker ca 5M² per strøk. Pass på å røre godt i boksen underveis i arbeidet, for å unngå at magnetpartiklene synker til bunnen. Bruk magnet- og tavlemaling til å lage din egen oppslagstavle. Du kan fint lage det rett på veggen.


Nettstedet benytter cookies. Vores tavlemaling henvender sig til alle, der ønsker mere kreativ frihed i hjemmet. Med en opmalet tavle har du ingen bøvl med ophængning, huller i væggene eller tavlestørrelser, der ikke passer dig - for du vælger helt selv størrelsen på tavlen. Det er også mange som maler over magnetmalingen med tavlemaling , noe som skal fungere veldig bra.


Da får man en oppslagstavle man både kan skrive og henge ting på. Andre produsenter av magnetmaling er blant annet Beckers og Flügger. Vannbasert, matt tavlemaling , som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc. Når malingen er tørket, kan den skrives på med kritt, og rengjøres med vann.


Gjør nesten hvilken som helst overflate til en magnetisk base for magneter. Mal veggen eller den valgte veggdelen to ganger med den, og far deretter over den grå magnetiske maling med den farge du ønsker. Og der har du en individuell integrert magnetisk vegg som tiltrekker seg magneter! Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Malingen er vannbasert, tilnærmet luktfri og tørker raskt.


Test på et lite synlig felt først, for å sjekke kompatibilitet og resultat. Hvis opslagstavlen lyder som noget for dig, vil vi anbefale, at du finder noget tavlemaling , som er magnetisk. På den måde får du en opslagstavle med flere funktioner, da du kan hænge vigtige informationer eller en tegning op med magneter, mens du stadig kan skrive med kridt derpå. Magnetisk tavlemaling. LB Déco tavlemaling Sort krittavlemaling med matt effekt - lag din egen tavle.


Brukes også ofte sammen med MagPaint magnetmaling for å lage en magnetisk kritt- og oppslagstavle. Ekstra strøk med magnet maling. Sugende overflater bør grunnes. Tavle maling må oppå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg