onsdag 25. januar 2017

Kleppe bord retro

Kleppe bord retro

Spennende nyheter med klassisk elegante former, retro , moderne glass og praktiske løsninger. Du finner Kleppebord i ledende møbelbutikker i hele Norge. Vi lisensproduserte mellom annet det kjente. Importerte bord , spesielt fra Asia, har gjerne en mer. Kleppe Møbelfabrikk i Norge, etter vår kvalitetsstandard.


Kleppe bord retro

Vi gjør oppmerksom på at fargene på bord ene kan avvike fra trykkgjengivelse. I all tid har Kleppe samarbeidet med flere av de beste norske designere, som i hver sin tidsepoke har klart å utvikle Norges mest populære bord. KLEPPE MØBELFABRIKK HAR SKANDINAVIAS STØRSTE UTVALG AV SOFABORD – Solid håndverk med lange tradisjoner Med en genuin interesse for bord og stor vekt på produktutvikling, tilbyr vi en fremragende bredde av designstiler, tresorter, materialvalg og fargekombinasjoner.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Kleppe bord retro

Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen.


Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.


Kleppe bord retro

Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Røykfarget eller hvitoljet eik med laminatplate. Runde, moderne bord som kan fås i to ulike utførelser på bein og ramme. De leveres med hvitoljet eller røykfarget eik.


Bordplatene er laget av slitesterkt laminat og det er fire ulike fargevalg til alle størrelser. Vi har et stort sortiment av bord i ulike modeller. Det betyr at du raskt og lett kan finne et bord som passer akkurat ditt hjem og din innredning. Vi har samlet sammen et variert utvalg av modeller.


Mellom annet har Kleppe et topp moderne UV-lakkanlegg, som gjør at vår overflatebehandling tilfredsstiller alle krav til holdbarhet og god finish. Kleppe har som mål å benytte miljøvennlige materialer. Hos Thomas Hill Interiør, kan du velge mellom flere sofa, spisebord – og sofabord i ulike størrelser og materialer. Vi tilbyr bord i alt fra glass til tre.


Valnøtt bord – Rubrikk. Til salgs pent Kiste bord med oppbevaring. Håndlaget med oljet valnøtt tre. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Det finnes bord som imøtekommer alle behov, enten det er et kjøkkenbor spisebor salongbord eller annet bord. På nettet kan du enkelt velge mellom bord med forskjellig utseende og kvalitet, sammenligne priser og finne det du vil ha til en billig pris. Nå kan du også enkelt kjøp bord online.


Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg