fredag 20. januar 2017

Diffuser norsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Eksempler av diffuse på norsk. Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Ordbok oppslag funnet for.

Vi streber etter å gi god service, tilby gode produkter til gode priser, samt være litt mer personlige. Med andre ord - gi god Karma til deg. Vi håper du blir fornøyd. Jeg fant noen i nettbutikken til expert, ikke like fine som den på bildet litt men OK pris.


En diffuser er i bilteknisk sammenheng en integrert del av bilens understell som er spesielt utformet for å forbedre bilens aerodynamiske egenskaper. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser. Diffuseren forbedrer overgangen mellom den raske luftstrømmen under bilen og den betydelig langsommere frittstrømmende luften rundt bilen forøvrig.


Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet. Synonymer gjør teksten mer variert samtidig som den blir lettere å lese.

Noen som vet hvor jeg kan kjøpe en rimelig olje diffuser ? Oversettelsen av ordet diffuser mellom norsk , engelsk, spansk og svensk. Diffusor , rørstykke eller kanal utformet for å redusere hastigheten og øke trykket i en væske- eller gass-strøm. For luft med hastighet under. Engelsk substantiv: diffuser.


Dagbladet): - Ved lavt stoffskifte går ting i kroppen for tregt. De har vel kanskje ikke blitt oppdaget her til lands ennå? Symptomer er langt på vei diffuse og uspesifikke, det vil si symptomer som kan sees ved en lang rekke tilstander og er allmenne plager i befolkningen.


Det kan bidra til at det tar lengre tid før diagnose stilles, sier lege Lars Omdal ved Balderklinikken. Det finnes ingen spesifikk behandling for pasienter med diffus aksonal skade. Vi vet at primær aksotomi forekommer sjelden, og i fremtiden vil vi derfor forvente nye angrepspunkter for behandling for å begrense sekundær aksotomi. Omfanget av den diffuse aksonale skaden vil dermed kunne reduseres ( 12).


Eteriske oljer har blitt en bevegelse rundt om i verden, og det begynner også i Norge. Når jeg begynte for noen år siden var det ikke mange som visste om eteriske. Vi sender av alle bestillinger innen timer fra vi har mottatt ordren, og levering skjer vanligvis til hverdager etter at varen er sendt fra vårt sentrallager i Danmark. True Grace Village-landsbyen er sentrum av landlige liv og denne samlingen reflekterer det beste av den engelske landsbygda: vakker, uforglemmelig og ærlig. Diffuse ponsgliomer (DIPG) utgjør flertallet av hjernestammesvulster hos barn.


Det er imidlertid viktig å være klar over at det også finnes mer fokale (ikke- diffuse ) svulster i hjernestammen med et helt annet forløp. Disse er som oftest lavgradige gliomer med forløp og behandling som LGG andre steder.

The diffuser also imparts upward momentum to the air which further increases downforce. The trailing or leading edge of a diffuser may receive a nolder—a precise small lip, protuberance or wing to enhance its performance. Operation (rear diffuser ) The aft part of a car underbody is where a rear diffuser is usually located. NILU – Norsk institutt for luftforskning er en uavhengig stiftelse som forsker på luftkvalitet, miljøgifter, atmosfærens sammensetning og klimaendringer.


En diffuser är i fordonstekniska sammanhang en integrerad del av bilens underrede särskilt utformad för att förbättra bilens aerodynamiska egenskaper, i syfte att förbättra bilens väghållning genom en ökning av downforce (nedåtriktad kraft) som även hjälper bilen att bromsa hårdare vid hög hastighet och passera vägkurvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg