tirsdag 31. januar 2017

Textilier metervara

Om du gillar att sy och har en massa idéer som du vill förverkliga, är detta sidan för dig. Här hittar du ett brett utbud av tyger med vackra mönster och i en. Glöm inte att besöka denna sida ofta eftersom vi. Tyger och metervaror hos Ellos till bra priser.


Välj bland mängder av tyger i metervaror i olika färger och modeller.

Shoppa enkelt online hos Ellos. Dessa beteckningar ger en indikation på användningsområdet för respektive tyg. Beteckningen 1Lin visar att tyget är i en tunn, luftig linnekvalité, främst anpassad att fungera vackert som gardin. Vi har ett stort sortiment av tyger på metervara för beställning till både gardin och möbler.


Dessutom kan vi måttbeställa mattor. Alla beställningsvaror i textil finns som större eller mindre prover i hängare och böcker som du enkelt kan låna med dig hem. Textilgallerian erbjuder det senaste inom hemtextil och tyger på nätet.

Vi levererar varorna direkt hem till dörren. En personlig favorit. Därför strävar vi efter ett brett och välkordinerat sortiment. Från stilrena klassiker till starka karaktärer. Våra textilier finns i en hel rad varianter för hemmets alla rum.


Tanken är att skapa en helhet. Sedan mitten av förra seklet har Ljungbergs tillverkat tryckta textilier av högsta kvalitet. En kulturskatt – ständigt aktuell och under ständig utveckling. Vi har tyger för alla årstider, exempelvis värmande ull till det kalla vinterhalvåret och svalkande linne till de heta sommarmånaderna.


Alla våra tyger säljs som metervara , och priset visas per meter. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga – vi vill inte att det ska vara dyrt att vara kreativ. Att upptäcka vilken textil som passar bäst till ditt hem och din personliga interiör kan vara svårt. Du kan med fördel botanisera bland vårt utbud av textilier online för att hitta din egen favorit. Svenskt Tenn har ett brett textilsortiment i lin och bomull.


Många vackra textilier finns såväl online som i butiken på Strandvägen 5. Följ oss på instagram!

Gäller även på mattor och möbler. Klicka här för att följa oss › Din rabattkod kommer att visas här! Köp tyger - vackra och trendiga metervaror för alla smaker online hos rosahuset.


Stort utbud av tyger till gardiner och snabba leveranser. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Vaxduken säljs på metervara , du klipper själv till den längd du vill ha. Angivet pris gäller för en löpmeter duk. Kan tvättas i grader och strykas på låg. Med våra prisvärda textilier kan du våga ta ut svängarna - experimentera och testa! Att sy kläder till sig själv eller andra är både roligt och ekonomiskt.


Smidigt med tyg- metervara. Tyger på nätet är billiga bland annat tack vare att det säljs som tyg- metervara och tar lite lagerutrymme. Vår genuina ambition är att skapa relevanta produkter som ger känsla, själ och attityd i varje rum, saker som har ett syfte och fyller ditt liv med glädje. C-M Tyger är en butik i Moholm som även har näthandel.


Det är en inrednings och tygbutik som hjälper både privatpersoner och företag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg