onsdag 18. januar 2017

Baby madrass

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. MADRASS TIL BABY : Wonderland babymadrass har en kjerne av lateks. Lateks er en naturgummi som puster og transporterer vekk fuktighet.


Glidelåser gjør det enkelt å ta trekket av og på. Hästens babymadrass er laget av myk bomull eller krøllull.

NG Baby Madrass Inkl. IGJEN Hoppekids Skummadrass 70x160. Overmadrass 60x1cm. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Ditt sted for alt du trenger til barnet! En god madrass er viktig for barnet.

Husk at barnet tilbringer mye tid i sengen, og den første madrassen skal vare i to til tre år. Barnemadrasser som tåler å bli brukt. Vi har barnemadrasser i flere forskjellige modeller.


Du kan blant annet få madrasser til barn fra merkene WELLPUR og DREAMZONE. Dette bør du se etter. Det første året med barn handler mye om å få barn til å sove, og du bør derfor tenke godt over dette valget. Svane tilbyr senger, madrasser og tilbehør av høy kvalitet.


Du får maksimal søvnkomfort og hvile med våre innovative og teknologiske produktfordeler. Wonderland Babymadrass er produsert i materialer som sikrer god ventilasjon. Sammen med avtagbar og vaskbar tekstil på 60°C sikrer dette barnet en trygg og god søvn.


Velg madrasskjerne i fibervattering eller latex. Ng Baby som passer til juniorsengen. Madrassen er produsert i bærekraftige, økologiske og velvalgte materialer. Gir bra komfort og god luftsirkulasjon i barnets seng. Stopp av komprimert gjenvunnet fibervatt.


Avtagbart ytterstoff for enkel vask.

BabyDan Madrass Comfort Madrass er en svært komfortabel barnemadrass i høy kvalitet som passer perfekt til vognen eller vuggen. Barnevognsmadrassen har en kjerne av. Legg i ønskeliste Sammenligne. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! Bäst i test – Madrasser – experttester.


Vi samlar tester och recensioner på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Trykkavlastende og fukttransporterende barnemadrass i to lags miljøskum. Leveres komplett med avtagbart quiltet trekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg