mandag 16. januar 2017

Mønster på strikket stjerne

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Mange har lurt på når denne dressen kommer for større barn. Endelig fikk jeg tid til å lage ferdig oppskriften. Den er en nydelig dress med en nydelig mønster.


Jeg elsker å strikke med mønster , gjør du? Julekuler – Én oppskrift, mønster.

ANNONSE: Denne og andre fine strikkebøker kan du få i velkomstgave dersom du melder deg inn i Bestselgerklubben. Du betaler kun porto. I denne boka finner du én oppskrift på julekuler, og mønster du kan velge å dekorere den med.


Når du skal strikke stjerna , så strikk de to første tuppene hver for seg og sett disse sammen når det vises på diagrammet. Nå er pannebånd i stjerne mønster også tilgjengelig. Strikket spisebrikke.


Denne oppskriften kan passe fra barn i 7-års alder til dame. Oppskriften kan også brukes til herre.

Mer om det står i oppskriften. IP- eller personenes. For å forstå hvordan å strikke med en omsetning på n, bare se på bildene.


Du av meg, jeg har ikke fått gjort noe på jobben i dag – fant jo bloggen din og har fått kjempeinspirasjon! Vil du have flere opskrifter på nordisk strik? I Familie Journals hæfte om nordisk strik finder du flotte modeller til hele familien - naturligvis i nordisk stil.


Der er modeller med meget eller lidt mønster , med lukning eller uden og med raglan, rundt bærestykke eller tilsatte ærmer - så der skulle gerne hver noget for enhver smag. DIY Sådan folder du Waldorf stjerne t-light. Trenger du noen strikkeoppskrifter til jul?


Dette finner du i listen under. Mønster i vår heftet fra Dale Baby. Har valgt å pynte den opp etter eget ønske. Klipt ut fn stjerne , i stoff med viselin strøket på bak. Sydd stjernen på med sikksakk søm på maskinen.


Var ikke lett å få den helt rett da strikkeplagget skyver seg. Bemærk at alderen er ændret fra -mdr til -mdr, da mange finder at mønsteret bliver meget småt. Vil man lave stjernen større kan man tilføje nogle runder på sine to femkanter og derefter tilpasse maskeantalet på spidserne herefter.

Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket. Blant klesplaggene finner du oppskrifter på luer, ponchoer, strikkede plagg og mye annet. Hvis du har lyst til å friske opp garderoben din, er vår flotte clutch eller filtveske noe for deg.


Poncho i påfuglemønster: Den dekorative poncho er strikket i et nemt mønster , der giver en flot virkning. Ponchoen er strikket som et lige stykke, der foldes på midten og sys sammen. Elmira-sweater: Skøn, tyk sweater med brede striber i helpatent.


En af striberne er strikket i tofarvet patent, der giver en flot meleret virkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg