tirsdag 31. januar 2017

Flyvende lanterner regler

Lyst til å spare penger på bildeler? Felleskjøpet har et stort utvalg av lanterner , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito!


Flyvende lanterner er også ofte brukt i privat sammenheng, f. Den mest utbredte tradisjonen knyttet til flyvende lanterner er det å ønske seg noe mens lanternen sakte men sikkert stiger høyere og høyere i lufta. I Norge har vi ikke et generelt forbud mot kjøp, salg og bruk av kinesiske lykter. Alle har likevel en plikt til å vise alminnelig aktsomhet og opptre på en måte som gjør at brann forebygges.


Kinesiske lykter er flyvende bål du ikke kan kontrollere, så vær veldig forsiktig hvis du skal bruke disse. Sist vunter var jeg i 75årsdagen til min ungdommelige venninne, i et selskap arrangert av hennes datter. Unge og gamle var samlet.


Når varmen fra tennplaten fyller ballongen, løftes den sakte mot skyene. Reglene om lanterneføring skal følges fra solnedgang til soloppgang. I dette tidsrom skal ingen andre lys vises, unntatt slike lys som ikke kan forveksles med de lanterner som er nevnt i disse reglene , og som ikke nedsetter deres synlighet, utydeliggjør deres særpreg eller hindrer at det holdes ordentlig utkikk. Vis Sjøvett-kampanjen har utarbeidet et infohefte om lanternereglene. Rislamper udgør en antændelses- og brandrisiko.


Manglende lanterner kan bli dyrt. Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. Det kan du læse om her.


Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Med lanterner oppfyller båten kravene om å bli sett i mørket og ved dårlig sikt, tåke etc. Sjekk ut disse lekre flytende lanternene! Garantert en vinner til utefesten, bryllupet eller rett og slett for å imponere naboene på hytta.


Slike lanterner er nå lite i bruk, og lanterner brukes først og fremst om de lys eller lyssignaler som et fartøy etter de internasjonale regler til forebygging av sammenstøt på sjøen (Sjøveisreglene) skal føre i den mørke del av døgnet, enten det er underveis eller ligger til ankers. Vi tilbyr også gratis frakt på alle bestillinger. Robåt skal ha minimum et elektrisk lys. Synlig på minst sjømil. De flyvende lanterner består af rispapir, og oftest en ramme af bambus, hvor stearinlys placeres og antændes, hvilket får lanternen til at stige til vejrs.


Udover de flyvende lanterner , tilbyder vi også flydende lanterner , og flotte lysposer i forskellige motiver, farver og størrelser, alt sammen til Danmarks måske billigste priser. Reglene sier at lanterner skal være tent fra solnedgang til soloppgang når fartøyet er underveis, men også under andre forhold som setter ned sikten. Slike forhold kan være tåke, regnvær, snøvær.


Selv på høylys dag kan vi måtte tenne lanterner når slike værforhold oppstår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg