tirsdag 10. januar 2017

Nordisk tre terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Du kan også bestille TREBITT Terrassebeis -fargekartet og få det gratis sendt hjem til deg. Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen.

Gammel terrassebeis fjerner du enkelt med TREBITT Terrassebeisfjerner som både renser og lysner treverket. Påfør så ett strøk TREBITT Terrassebeis i ønsket farge. Dermed gjenstår kun å nyte sommeren!


TREBITT nordisk tre terrassebeis og TREBITT terrasserens. Eli Tørud – Du kan male selv om været er ustabilt. Har du problemer med å planlegge.


Vi innreder med lys og lykter, puter og pledd og teppe på gulvet.

Fargenyansene på terrassegulvet skal gjerne være naturlige slik at de går i ett med omgivelsene. Terrassebeis er spesielt utviklet for impregnert treverk, den beskytter mot fukt, sopp og alger. Skap et deilig uterom på terrassen! Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle!


Deilig pledd fra Høie Stryn til svale sommerkvelder. Garden Easy serien fra Röshults er også møbler som er like fine inne som ute. Denne chaiselongen fra Cane-line kan du slå sammen til en deilig stor dobbeltseng. TREBITT TJÆREBRUN Alle Terrassebeis passer godt til skandinavisk byggeskikk, kulturlandskap og natur. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Velg TREBITT Terrassebeis. Du f책r et holdbart og flott utseende p책 terrassen, og kan velge mellom mange farger! Utendørs til terrassegulv, levegger og møbler av impregnert tre. Trebitt Terrassebeis beskytter treverket og motvirker sprekker. Motvirker oppsprekking og uttørking av treverket.


Bilderesultat for spisebord korshagan. Katrine baderomsinnredning servantskap 160x50xog speil 160x1cm.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Signatur terrassebord er sortert ut av førsteklasses furuvirke og høvlet med særegne små riller. Nordisk Tre terrassebeis. Gråfargen er både naturlig, trendy og enkel å kombinere med andre materialer og ulike stilarter. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Nå er tiden inne for å friske opp terrassen. Løs beis fjernes og grå, værslitte flater må stålbørstes eller slipes ned til friskt tre før videre behandling.


Ved rengjøring av terrasser av lerk og tropiske tresorter o. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg