torsdag 5. januar 2017

Bunnstoff båt biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Selvpolerende, kobberoksidbasert bunnstoff. Kan overmales på de fleste bunnstoff på markedet, både harde og selvpolerende. Ikke på teflonbasert maling. Inneholder kobber, og kan derfor ikke males på aluminiumsdrev og aluminiumspropeller.


Les først etikett og produktinformasjon. Hardt bunnstoff som motvirker påvekst uten bekjempningsmidler. Kan males på glassfiber, tre, stål og aluminium. For alle fartsregistre.


Bunnstoff båt biltema

Fungerer godt med børstevask. Bruksanvisning: Rør godt før bruk. Hvis eksisterende maling er i god forfatning, slipes den lett før maling. Hvis den eksisterende malingen er av ukjent type, må den slipes bort. Hvis ikke, må det påføres et strøk med sealer før maling med nytt bunnstoff.


På utsatte deler av båten – vannlinje, ror og stavn – påføres to strøk. Kostnadseffektiv og selvpolerende bunnstoff for alle typer båter – unntatt aluminiumsbåter. Poleres gradvis, forhindrer belegg og gir beskyttelse i opptil en sesong. Har hatt sort bunnstoff fra Biltema i mange sesonger nå. Kun lett slim som fester seg i løpet av en sesong, og da ligger båten helt i ro annenhver måned siden eg jobber på sjø.


Har brukt biltema bunnstoff et par år på tresnekka mi som ligger i et område som er kjent for mye groing på sommeren. Båten er nesten like ren under ved opptak som ved uttak. Har lagt på et par liter i dag. Mykt bunnstoff er billigst, og brukes mest på saktegående båter.


Med hardt bunnstoff må du slipe lett på det gamle for å få feste. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med.


Bunnfargen Cruiser 2fra International beskytter motor- og seilbåter mot alle typer av smuss i opptil ett år. Slitesterk, kobberbasert maling for norskekysten. Egner seg til alle materialtyper - selv aluminium - og er spesielt god til hurtiggående båter , samt båter som.


Det enkle er ofte det beste. Hvilket bunnstoff som er riktig valg for deg og din båt kommer an på flere faktorer. Ta utgangspunkt i hvordan båt du har, hvor ofte den blir brukt og hvor lenge den skal ligge på vannet. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Vi fører kjente merkevarer som Hempel, Jotun, Seajet og International.


Et og samme merke bunnstoff kan ha litt forskjellig sammensetning i de forskjellige fargene. Derfor testet vi alle bunnstoffene i rød farge, slik at forholdene ble like. Like forhold Vi delte inn båtbunnen i testfelter, som ble fordelt diagonalt slik at de gjennom-snittlig skulle få like mengder sollys når båten lå ved bryggen. Jeg hadde bunnstoff i klumper etter år på min båt. Så jeg bestemte meg for å gå til bunns, og da skaffa jeg en flappy-disk til kutteskiva, maske og briller og gikk igang.


Ferdig etter økter. Det positive resultatet var at alt bunnstoff var vekke. Det negative var at kutteskiva hadde lagt endel sår i gelcoaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg