onsdag 25. januar 2017

Botaniske plansjer

Fraktfritt over 5kr. Pynt opp veggene dine med vakre, grønne blader, planter og blomster, og skap en herlig trivsel i hjemmet. Plakater med planter kan fint kombineres med levende planter og blomster i interiøret.


For å kunne se hvordan botaniske posters og plansjer ser ut når de henger på veggen, er det ikke vanskeligere enn å klikke på valgte posters og plansjer. Da dukker det opp et bilde som viser hvordan det kan se ut etter at man har hengt opp valgt poster på en vegg.

Skillelinjene er tydeligere. I dag kan bilder av blomster og vekster klassifiseres i kategoriene blomstermaleri, botanisk kunst og botanisk illustrasjon. Brug botaniske motiver med køkkentema såsom posters med krydderurter og grøntsager til at få inspiration i køkkenet. Vi er ikke et tradisjonelt kunstgalleri.


Botaniske plansjer på lerret, fra 30-tallet 7kr. Vi inspireres av kunst, interiør, design og mote. Somso har i mer enn 1år lagd de beste og mest naturtro modellen som finnes på markede.


De har et bredt utvalg, og produserer også en rekke botaniske og zoologiske produkter.

Fabrikken er ordreproduserende, noe som medfører en leveringstid på 2-måneder. Ordet plansje har siden fått betydningen illustrerende tegning eller bilde som er gjengitt på et eget blad i ei bok der teksten ellers er trykt med tradisjonelt boktrykk. Trondheim Vitensk mus. De vil være nydelige i en sommerstue. Dear Sam selger plakater (bilder, prints, postere, plansjer ) på nett.


Inspiration with matchning posters in picture collage. Vi lager selv mesteparten av originalmotivene til bildene og plakatene våre, alt fra fotokunst til illustrasjoner, abstrakte prints og barnebilder. Ekskur­ sjonen ble ledet av konservator Erling Christophersen og Per Størmer. Fra Holmestrand ble det gjort turer til herredene Botne, Sande og Våle. Urte- plansjer nye urteplansjer er lagt ut på Conzept shop HER.


Her ble det også gjerne produsert plansjer for egne studenter. Mange av tegnerne var dyktige kunstnere som laget plansjer av svært høy kvalitet. Plansjekunstneren ved Biologisk institutt. På Biologisk institutt ved UiO, nå Institutt for biovitenskap, skapte Ingeborg Gjøen et stort antall originalplansjer med zoologiske og botaniske motiver. Find et stort udvalg af plakater og tryk med motiver fra Flora Danica serien.


Se også de fine plakater med motiver af danske planter malet af Kirsten Tind. Sammen fant vi form og innhold på vårt nye felles herbarium med ville, spiselige vekster fra naturens spiskammer.

Bruk naturen i ditt nærmiljø. Bli kjent med nye arter og biomangfold i ditt nærmiljø ved å bli med din lokale medlemsforening på tur. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer.


Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg