mandag 16. januar 2017

Lydplanke sonos

Få førsteklasses lydkvalitet med lydplanke fra NetOnNet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Perfekt for enhver musikkelsker. Nå kan du også talestyre den på norsk med Amazon Alexa.


Lydplanke sonos

Lydplanken kommer med flere ulike funksjoner. TV og trådløs subwoofer. Les tester og omtaler før du kjøper. Digital (optisk), Veggmonterbar,.


I mellomtiden har mange konkurrenter skrinlagt sine, grunnet sviktende salg. Anmelderne likte spesielt godt brukervennligheten og designet. Hvis du derimot har TV-en plassert på et bor kan det være en fordel å heller velge en lydsokkel. Denne er dypere og smalere enn en lydplanke , og har fordelen av å kunne ha TV-en plassert oppå seg, slik at den ikke kommer i veien for TV-ens nedkant, som en lydplanke kan gjøre, om du legger denne på bordet foran TV-en. Glem Bluetooth og lytt uten avbrudd med et stabilt trådløst nettverk.


Lydplanke sonos

Et hjem full av musikk starter her. Den er både mindre og billigere enn deres eksisterende lydplanke , Playbar, men den er til gjengjeld smartere. For mens Playbar er en helt vanlig lydplanke , er Beam en såkalt smarthøyttaler, med innebygde mikrofoner som kan brukes til talestyring. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Hvilken lydplanke eller lydsokkel bør du velge? Vi har lest mengder av tester og sett nærmere på de beste modellene fra bl. Denne tette kontakten med brukerne har medvirket til at produktene har blitt stadig mer stabile og enklere å bruke. Samtidig har nye funksjoner og musikktjenester blitt lagt til.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Mulighetene er mange der du kan gruppere dine høyttalere etter behov, og strømme ulike sanger med multi-room funksjoner trådløst. Sonos hører på kundene. Typiske mindre leiligheter i storbyer, fortalte selskapet oss.


For de første er dette en liten lydplanke sammenliknet med mye av det andre på markedet. Dette gjør den enkle å plassere, den tar rimeligvis liten plass og den dominerer langt mindre enn mange av sine konkurrenter. For noen år siden lanserte de sin første lydplanke , Playbar, og den har høstet mye god kritikk. En lav, men dyb lydbase som er beregnet å sette TV på.


Lydplanke sonos

Dette er faktisk den andre lydplanken i rekken fra Heos, og det er en kraftig oppgradering fra deres første forsøk. Prisen for Beam vil ligge i landet rundt 4. Til sammenlikning er prisen på Playbar rundt 7. Man kan bestille høyttaleren fra rundt 17. Klar til nem stemmestyring af musik og andet, når stemmestyring bliver tilgængelig i Danmark. Kjøp sonos lydplanke på Kelkoo.


Sammenlign en lang rekke sonos lydplanke tilbud og produkter innen Høyttalere fra våre butikker, og les brukervurderinger før du. Med en lydplanke i stua kan du forbedre TV-lyden med mange hakk – dersom du velger den rette. TV Hjelper deg har testet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg