torsdag 19. januar 2017

Male murvegg med saltutslag

Male murvegg med saltutslag

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Try DownloadSearch and Save Time. For å gjøre en mur vannavstøtende er god drenering på uteområdet nødvendig.


For å beskytte mot fuktinntregning utenfra kan en murimpregnering brukes. Så vaskes flaten med kraftvask. Saltutslag kommer utelukkende av fukt, og det skal bare en liten flekk til før du kan slå fast at du har et problem med fukt. Har du saltutslag på murvegg eller murgulv betyr det altså at det er fuktighet i muren.


Resultatet er flak med maling som ramler av og med dunet som du også ser. Hos meg oppleves ikke noe fukt i rommet ellers. Ved lagring av gjenstander i rom med saltutslag langs veggene, er det fare for sopp- og råteangrep dersom det ikke er sørget for god ventilasjon i rommet, og at det er god avstand mellom gjenstandene og veggen.


For å hindre utviklingen av saltutslag , er det som regel nødvendig å bedre fuktforholdene. Saltutslag er imidlertid ikke skadelig for murverket, det er utelukkende kosmetisk. Det vil bare medføre at saltene trekker inn i murverket. I stedet bruker man en stiv børste eller kost til å feie av saltutslag med.


Vil gjerne male noen av rommene i kjelleren og bruke disse som oppholdsrom (gutterom.). Noen steder har jeg brukt kost for å ta det vekk, og det har ikke kommet tilbake. Det finnes ulike typer murvask som fjerner forskjellig belegg. Til all rengjøring skal det brukes børster med ufarget naturbust. Et annet synlig bevis på at noe er galt, er saltutslag på pussoverflaten.


Fuktigheten tar med seg salter når den vandrer ut til mur- eller betongoverflaten. Saltene stammer fra materialene i selve pussen og betongen. Når vannet fordamper, blir disse mineralsaltene liggende igjen.


Dette hvite belegget kan noen ganger forveksles. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur.


Male murvegg med saltutslag

Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. I kontakt med sluttbruker opplever vi svært ofte at kunnskapen om betong er. Kan jeg male etter bruk av. Mange har også større eller mindre problemer med fukt, enten på visse områder, eller over hele.


En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur, er å male den med akrylmaling, sier Paulsson. Nesten alle private bruker akrylmaling på grunnmuren, med det resultatet at malingen flasser etter kort tid. På uteområder med hard belastning i form av vær og biltrafikk hindrer produktet olje og salter å trenge ned i underlaget.


Male murvegg med saltutslag

Min plan er å strippe bort all maling og male på nytt med en pustende murmaling. I tillegg reduserer det mose, sopp og algevekster. FuktStopp er også et fint tilleggsprodukt før du skal male ny betong for eksempel i kjeller eller garasje. Heretter må du kun male veggen med di usjonsåpen maling. Jeg skal pusse opp et lite rom i kjeller’n.


Hvis veggen er fuktig kan du ikke male , det vil flasse. Rommet ligger i en kjeller, det er lite eller ingen til fukt, men noe murpuss. Saltutslag må fjernes, de akselerere ødeleggelse av veggene, forårsaker mikro sprekker i murverket. De øker med tiden, hulrom er dannet som kan føre til ødeleggelse av veggen.


Før du fjerner saltutslag , er det nødvendig å finne ut, på grunn av noe som de ble dannet, og, om mulig, eliminere og deres årsaker. Controll Betongtett hindrer korrosjon i armering, saltutslag , oppsprekking, avskalling, mose, sopp og algevekst. Ved hjelp av krystallisering stoppes inntrengning av vann, sur nedbør, salt etc. Samtidig sikres riktig pH-verdi i betongen, som er svært viktig for å hindre forringelse.


Male mulig fuktig betongvegginnlegg25. Vi reparerer og sikrer mot fremtidige fuktproblemer. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg