mandag 30. januar 2017

Hagebod byggesett

Hagestue til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Velg blant flere størrelser.


Kjøp på nett eller i butikk. Den erfarne montøren nøler ikke med å anbefale amatører med lite eller ingen erfaring å prøve seg på et byggesett , og han mener mange vegrer seg unødvendig. Dette er et lavterskelprosjekt. Smart Extend redskapsbod leveres med ferdig tilpassede elementer, slik at det bare er å følge den nummererte monteringsanvisningen.


Hagebod – Monteringsklare byggesett. Våre hageboder selges i byggesett. Ved hjelp av våre instruksjoner kan kunden selv sette opp huset.


Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter. Våre anneks lages på vår fabrikk i. Vi leverer de fleste bygg i hele Norge samt Sverige og Danmark. I mange størrelser og utførelser.


Krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste. Innvendig er det kroker og to avtakbare hyller som skjules bak praktiske, doble skyvedører. Vi har småhytter, store redskapsboder, små redskapsboder og andre boder som passer ditt behov. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Hagebod byggesett

Uansett størrelse, kan du helt sikkert bygge skuret selv. Du sparer mye penger fremfor å velge et byggesett fra byggvarehuset, og kvaliteten blir med garanti også bedre. De fleste byggesettene er nemlig av … tvilsom kvalitet. LES OGSÅ: Støp fundament til uthus. Det lille redskapsskuret.


Ut fra rent praktiske og økonomiske vurderinger er det som regel ikke mye, om noe, å spare på å kjøpe materialer og bygge selv. Keter Putekasse Rockwood 5liter gr. Bygge selv eller byggesett ? På den måten får du muligheten til selv å lage en hagebod med skreddersydde løsninger og med plass til en hyggekrok eller noe annet du vil integrere i boden.


Flatt tak er veldig praktisk for å unngå å miste utsikt eller sol på grunn av et takmøne. Pris gjelder kun ved henting på Notodden. Ta kontakt for fraktpris. Redskapsboder og annekser i god impregnert kvalitet.


Når kvalitet teller, er det Sunbeltspa. Norges største leverandør av hagebod og redskapsbod. Våre boder leveres med laftplank som har ulike bredde og tykkelse eller med ferdige veggelementer med stående panel.


Bodene har da reisverk på mm med påført. Mulighetene er mange med våre byggesett , til en god pris. Noen av bodene er laftet, mens andre kommer ferdig med moduler som bare monteres sammen. Kvaliteten på materialene er nok så som så på ferdige byggesett (tynne planker og enkle løsninger), men jeg lurte på om noen har noen tips for at boden skal vare lengst mulig. Jeg har tenkt å sette boden på leca-blokker og ha takpapp mellom blokkene og bunnsvilla.


Boden skal selvsagt males (bruker Jotun Optimal dekkbeis).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg