torsdag 12. januar 2017

Kleberstein bakerovn

Kleberstein bakerovn

Hetas store, patenterte askeskuffe er skjult bak de nederste hellene i en skuff som kan trekkes ut på skinner og har god plass til utstyr til opptenning. Steinen blir varm ved fyring og kjøles langsomt ned når ilden har sluknet. Det gir flere timers lagret varme.


Conturas klebersteinsovner fås i flere størrelser. Norsk Kleber er av massiv kleberstein og et eksklusivt møbel tatt rett fra naturen. Våre klebersteinsovner er grå med lys struktur.


Vi leverer byggesett til pizza og bakerovner, over hele landet. Sender til hele Norge. Etter ønske fra kunde kan ovnene leveres med enten stål, kleberstein eller keramikkbekledning. I sortimentet finnes det dessuten muligheter for flere alternative varmeegenskaper, bakeovn, dreibare modeller eller ulik høyde på brennkammeret. Les tester og omtaler før du kjøper.


Kleberstein bakerovn

Specs: Stein, Firkantet, Høyde 2cm, Bredde 40cm,. Fordi kleberstein er porøs, trekker den til seg varmen og avgir den sakte. Jo mere kleberstein det finnes i eller rundt ovnen, dess mer varmelagrende og fyringsøkonomisk er den.


Klebersteinen er unik fordi ingen stein er lik. Samtidig er er brukervennligheten i særklasse, med et meget dypt brennkammer, som gjør at aske ikke i virvler ut i stuen. Heta Scan-Line 5serien kan også fås med: Ovnsfarge, emalje og keramikk, se våre andre annonser. I dag kom jeg over contura 26K som man kan få med bakerovn.


Kleberstein bakerovn

Jeg skal avlegge rapport når de første bollene forhåpentligvis blir stekt i den. Matglad AS har i over år år solgt bake- og pizzaovn til en rekke kjente restauranter og privatpersoner i Norge. Bakerovn , bakeovn, pizzaovn, utekjøkken. Nye muligheter med matchende støpt dør.


HETA Scan-Line 520B med bakerovn er ideell til for eksempel pizza og brød ved siden av av å varme opp rommet. Den kan leveres i stålbekledning, klebersteins topp, eller komplett klebersteins bekledning, sandstein i flere farger, samt keramisk bekledning i farger. Peisen leveres med to massive akkumulasjonssteiner som sammen med bekledningen holder varmen opp til timer etter den siste fyringen. Fåes også med bakerovn.


Scan-Line 80XL-B består av massive kleberstein eller keramisk bekledning. Du kan også velge klebersteins topper, komplette kleberstein og keramiske ovner i forskjellige farger som du kan sette sammen nøyaktig som du drømmer. Den har et praktisk oppbevaringsrom i sokkelen, og en stor askeskuff. Som standard følger det med et eget peissett som har egen plassering i døren.


Den er omtrent like tung som granitt, men samtidig er den porøs, slik at det er mye luft mellom steinmolekylene. Dermed holder den godt på varmen. Scan 65-uten sideglass, og som tilbehør finnes en topplate i kleberstein.


Kleberstein bakerovn

Denne modellen finnes i sort lakk. Standard med sorte håndtak. Tillegg for håndtak i aluminium Tilbudet gjelder lagertømming hos Henriksen Brensel avd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg