torsdag 21. mai 2015

Tjære trebåt

Tjære trebåt

Fordelen med tjære er at den puster! Ok og bruke innvendig! Men mal for all del ikke en trebåt innvendig, spesielt ikke hvis den er lakkert på utsiden. Lagring En trebåt lagres best i naust med litt fukt i grunnen. Samtidig skal det være luftig.


Tjære trebåt

Det er viktig å få båten opp fra marka og understøtte kjøl og lot. Støtter på sidene plasseres ved banda (spant) og båten må stå rett. Ikke bruk båten til lagringsplass for andre ting. Ta ut nugla i tilfelle det blir lekkasje. Når det gjelder overflatebehandling av trebåt vil man nok finne like mange meninger om dette som det fins trebåteiere.


Imidlertid er det et faktum at tjære har vært en viktig bestanddel i båtsmurning opp gjennom alle tider, og det er liten grunn til å tro at andre stoffer kan erstatte den. Jeg har sandblåst den for at den skal kles med glassfiber. Men jeg kom til å tenke på tjære , det. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Se våre produkter i bruk. Trevirke som er behandlet med tjæreprodukter bør fortsette med det. Bruk av andre typer maling utenpå kan føre til gjennomblødning og misfarging. Mange trebåt eiere har jo båten liggende på vannet det meste av året, og har den bare oppe et par-tre uker for vårpuss.


Tjære kan gi allergi ved hudkontakt. Jeg går ut fra at båten din er tjære drevet. Jeg mener derfor at det burde blitt tjæredrevet på nytt. Over dette burde du legge tjæreasfalt.


Tjære trebåt

Hvilke materialer for og bygge trebåt. Båt og maritimt: Hei. Jeg og en venn skal bygge oss en trebåt på 10fot. Vi fant en plan på internett som gjaldt en fot enmanns. Tretjære - Milebrent.


Original ren, mørk tretjære basert på furu som gir en dyp mørk farge. Flater som tydelig har trukket vann, må behandles på nytt før neste sesong, og beste tid for det er neste vår, når treverket er tørt og mest mottakelig for ny olje eller tjære. Vinterlagring av trebåt bør være så luftig og tørt som mulig. Under tak kan båten stå på kjølen, utendørs må den snus. Ekte tre tjære av furu.


Heilt rein og ikkje blanda ut. Ta gjerne kontakt for meir informasjon. Når du gir rå bør du vite- Ikke tippe! Om lakken er slitt, fjern all lakk.


Når dette er gjordt begynner du med ren Terpentin, etter en 3-runder med det er det. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Liers Produkter - Din ressurs innen naturlige byggevarer, et friskere hus og et bedre innemiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg