mandag 11. mai 2015

Tilpasset hundebur

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Spesialtilpassede hundebur.


Tilpasset hundebur

Skreddersydde hundebur til alle biler. Dette medfører mange burvarianter tilpasset forskjellige bilmodeller. Dette hindrer at hår og smuss kommer ut i bilen. Vi lager bur til de fleste bilmodeller.


Trønderburet har halvt dekkende sidevegger. Vi har alle produktene fra MiM - Variocage, alle produktene er ikke lagt ut ennå, finner du ikke produktet du leter etter kan du sende oss en mail så skal vi svare etter beste evne. Artfex hundebur – Medium LT – lasteterskel (130mm) kr 4. Fornuftige hundeeiere sikrer sin hund forsvarlig i bilen. Hundebur for ansvarsfulle Tesla-eiere.


Hunder skal ikke være løse i bil, men plasseres i et eget bur. En løs hund i bil er ikke trygt. Det er ikke påbudt å sikre hunden i bil, men det er påbudt å sikre all last forsvarlig.


Autoload fokuserer på sikkerhet til bil og tilbyr et utvalg av hundebur i høy kvalitet. Vi selger kun anerkjente produkter fra verdensledende leverandører. Det er det spørsmålet vi oftest blir stilt, og det er dessverre ikke alltid vi kan svare på det. Vi forsøker derfor løpende å notere hvilke hundebur som passer i hvilke biler - og resultatet er denne oversikten. Leveres etter individuelle mål, tilpasset deg og kjæledyret ditt.


Tilpasset hundebur

Sikkerhet i bil Sterke og lette aluminiumprofiler beskytter ved kollisjon. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Din hund må være sikret når den er med i bilen.


Kjøp Tilpasset hundebur på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Tilpasset hundebur i kategorien Tilbehør til dyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Tilbehør til dyr ved hjelp av vår tjeneste. Passer de fleste biler og har en design som møter din hunds behov. Den nye generasjon 4pets Herkules Pro-Line hundebur kombinerer moderne estetikk og løsninger tilpasset daglig bruk.


Tilpasset hundebur

Lett å håndtere og å innstallere i bilen. Gode åpne- og lukkemekanismer. Godt tilpasset hundens behov for bevegelse. Fordi buret plasseres i baksetet, kan føreren følge med hunden underveis. Buret kan bestilles hos forhandlere av Schmidt hundebur Hunde-Sport.


Variocage hundebur Svenskproduserte Variocage hundebur med optimal sikkerhet er de eneste på markedet som oppfyller kravene som stilles ved kollisjoner bakfra. Det er viktig å se på kvalitet og sikkerhet, og ha et hundebur som sitter ordentlig fast og er skreddersydd til bilen. Buret bør ikke være for stort, men tilpasset hundens størrelse.


Tilpasset hundebur

Det finnes også seler å få tak i slik at man kan feste hunden i sikkerhetsselen, men for de som har plass til bur er absolutt dette å anbefale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg