tirsdag 5. mai 2015

Skiholder garasje

Skiholder garasje

Vi bygger din garasje - akkurat slik du ønsker den. Finn skiholder garasje nå på Kensaq. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet! Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje , hjemme og på hytta!


Skiholder garasje

Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg. Skiholder for garasje. Pris NOK 12inkl. Få orden på ski og staver i boder og garasje Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket.


Veggholder for ski, Passer både alpin og langrennski. I dag er bodene og garasjene mindre og veggplassen er dyrebar. Vinhar en ganske liten garasje hvor vi skal ha ski osv inn.


Er det noen som har gode bilder eller tegninger av hjemmelaget skioppheng. W2C - par ski, beste stativ på markedet. To spalter for plassering av vintersportutstyr. Beste skiopphengingssystem på markedet. Det kan også brukes som skistativ i tak.


På bakgrunn av dine utfylte data, kan det se ut til at dette ikke er en reell hendvendelse. Er dette feil, venligst send oss en vanlig e-post i stedet. Det er ikke alle forunt å ha en egen skibo men med litt kreativitet kan du finne mange glitrende måter å plassere vekk ski og skiutstyr når det ikke. Pass på å få med skiene til hele familien på ferie – og det uten å måtte ofre plassen til annen bagasje. Mira Racks lager plassbesparende og solide skistativ.


Med disse blir det enkelt å holde orden på skiutstyret på en vegg i bod eller garasje. Stativene er enkle i bruk og barnevennlige. Etter å ha levd med ski stablet i garasje og på hytte i mange år, med det resultat at skiene stadig veltes og ender opp i en haug, bestemte jeg meg for å finne en varig løsning på problemet.


Løsningen ble etter å ha trålet markedet for en enkel løsning, uten å finne noe, å lage det selv. THULE SKIHOLDER ( 5BOKSER). En garasje kan med enkle grep bli et luftig rom med god arbeidsplass. Utnytt vegger og tak for. Garasje – og redskapsoppbevaring.


En bod eller en romslig garasje er derfor verdsatt hos mange. En klassisk skiholder med elegant design. For montering på alle typer lastholdere. Ny skiholder for vinteren? Ja visst kan du pakke skiene dine i en takboks, men et smartere alternativ er våre ulike skiholdere fra Thule.


Noen modeller klarer tre par ski eller to snøbrett. Min morfar har en vegg i garasjen hvor han har snekret opp x antal tynne lekter vertikalt med en horisontal lekt spikret over de på toppen og bunnen. Sort aerodynamisk skiholder for alle typer ski og snowboards, inklusive ekstra brede ski og de med ekstra store bindinger. Trenger du en enkel løsning for å rydde opp i garasjen , hytta, eller huset så tror vi at dette er løsningen. Trykk på bildene for å se store bilder!


Skistativets bredde er rett under cm. Oppbevaringssystemene våre er laget for å være fleksible nok til å brukes overalt hjemme. Hos oss finner du oppbevaringen du trenger til å henge opp jakker i gangen, lagre bladene dine lett tilgjengelig på stua, stue vekk julepynten i kjelleren eller holde orden i garasjen. Holdere kledd med gummi for å ikke.


Smart skiholder som gjør det enkelt å spenne langrennsskiene fast på takstativet. Med et skistativ til bil fra Thule får du rask, brukervennlig og sikkert transport av skiene dine. Ski og snøbrett festes trygt med myke gummiarmer som holder utstyret fast uten å gi riper.


Skiholder garasje

Husk at du trenger et takstativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg