fredag 15. mai 2015

Rund hvit duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Beste Priser På Rund Duk. Se vårt store utvalg. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Du kan gjerne komme innom en av butikkene våre, eller bestill i nettbutikken og hent varene dine i butikken i byen.


Type: lin, bomull Har en fin kant med to hullete striper. Runde duker kan være vanskelig å finne, men ikke hos oss.

Finnes i melkehvit farge. Passer for forskjellige anledninger, kan kombineres med linservietter. Duk Hvit Rund - Plastikk. Vil passe et bord mellom - 213cm diameter.


I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord. Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker.


Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og.


Med en hvit og stilren bordduk kan du virkelig fokusere på estetikk og design. Skreddersydd for ditt bord. Hos maaho er vi klar over at det flotteste uttrykket oppnås gjennom å sørge for at duken faller så vakkert og naturlig som mulig.


Derfor tilbyr vi skreddersydde duker , slik at du kan få en duk i akkurat den størrelsen du ønsker.

Spar Kjøps Nyhetsbrev. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt.


Slå an tonen med blonder, hvit lin eller morsomme trykk. Vi benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig handleopplevelse i vår nettbutikk. Ved å forsette godkjenner du bruk av informasjonskapsler. Vi har duker og løpere til alle anledninger.


LIND DNA Monkey spisebrikke, lilla 15NOK. Kr 9- pr stk hvis dere stryker, eller kr 1nystrøket! Svart sateng avlang duk : Ensfarget svart sateng. Duker gjør alle måltider litt ekstra spesielle, gir bedre akustikk, og danner en vakker bakgrunn for maten din. De beskytter også bordene, noe som innebærer mindre renhol bedre hygiene og mer tid til gjestene.


Georg Jensen Damask står bak en bred kolleksjon av eksklusive duker , skapt i samarbeid med noen av de største danske designikoner gjennom tiden såvel som nåtidige skandinaviske designere. Fra damaskvevde og satinvevde duker til lerretsvevde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg