fredag 8. mai 2015

Inspirasjon borddekking konfirmasjon

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Trenger du inspirasjon til borddekking ? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest.


Les våre artikler og bli inspirert!

Skal du arrangere konfirmasjon. Til en konfirmasjonsfest er det opplagt å gjøre noe spesielt ut av borddekningen og bordpynten. Borddekking og bordpynt til konfirmasjon. Derfor får du mange idéer og de mest opplagte varer som du – og konfirmanten – kan sjekke ut.


INTERIØR sider med inspirasjon til borddekking og festpynt! Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord.

Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten. Her finner du bordkort og borddekking , nydelig pynt og annet festutstyr. Velg gjerne et fargetema for dagen, så blir det enklere å dekorere og skape en rød tråd gjennom dagen. Gull og sølv er populære farger til en slik anledning, så her finner du masse inspirasjon med skinnende detaljer. Pynt og dekorasjon til konfirmasjon.


Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen. Bruk gjerne 2-farger. Har du en heldekkende duk? Dekorasjoner, lys og servietter matcher gjerne sammen i fargene.


Da har du et godt utgangspunkt for borddekking , uansett anledning. Duken behøver slett ikke være hvit, selv om dette er normen for anledninger slik som bryllup og barnedåp. Pynt som stemmer med årstiden, farger som går i hverandre.


Kontrast i fargene og en deilig flyt. Med våre produkter kan du dekke bord de fleste vil ønske seg og det koster ikke så mye heller. Leave a Reply Cancel reply.

Bryllup, konfirmasjon , sommerfest eller 17-mai? Det er alltid en grunn til å feire noe når de lange, lyse sommernettene er tilbake. Alle våre produkter er nøye utvalgt og flere er unike hos oss. Vi har inspirasjonssider der du enkelt kan få tips og råd om hvilke produkter som er fine sammen. Se hvor fint det ble!


Blomstene kjøpte jeg, men du kan like gjerne bruke blomster du finner ute. Som på dette bordet jeg dekket. Hent maks inspirasjon av fire interiørbloggere under! Lekent uttrykk med smågaver til gjestene. Elisabeth Johansen er interiørblogger på pureinterior.


Hvor viktig er det for deg å pynte og markere 17. Bildet av jentene er gjemt inne i kortet Jeg lette etter inspirasjon til hvordan jeg kunne forme de – og fant inspirasjon hos noen som hadde laget små babykjoler som invitasjoner Jeg bare lagde de litt mindre så passet de perfekt i bordkortholderne Det ble en del sene kvelder hvor jeg laget nesten slike! Tanken på å pynte bord selv kan være skremmende for mange, men om en delere det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg