torsdag 21. mai 2015

Tannbørste etui

Tannbørste etui

Søk etter tannbørste etui på den nye KensaQ. Hold plakk og karius borte fra tennene med tannbørste fra NetOnNet. Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! Praktisk stort etui ! For både tannbørste og tannkrem eller el- tannbørste. Suztain Naturals smarte bambus etui i bambus gjør det bæredyktig å ha tannbørsten med på reise.


Etuiet passer til alle Suztain bambus tannbørster. HydroPhil tannbørste etui. Grønn med blomster og rosa med hvite prikker inni. Tar liten plass i toalettmappen og holder tannbørsten ren og pen og fri for rusk og rask.


Kan lett skylles ren i lunket vann eller finvask grader. Vennebyen tannbørste er en artig tannbørste med flott motiv! Gjør en av hverdagens viktige ting litt morsommere med Apa, Ted og Elfie!


Tannbørste etui

Slipp hull i tennene og dyr tur til tannlegen med tannbørste fra NetOnNet! Oral-B reiseetui til tannbørste. Ta med deg eltannbørsten når du skal ut å reise. Du må logge inn for å kjøpe produktet. Tannbørstefutteralet beskytter tannbørsten og holder den ren.


LAGET AV PLAST LENGDE 20cm BREDDE 3CM TYKKELSE 2CM KART LENGDE. Etui til tannbørsten i bambus. Etuiet består av naturlig bambus og er utstyrt med luftehull for god ventilasjon. Det passer til alle tannbørstene våre. Hos Be:Eco får du et plastfritt alternativ til tannbørste etui , laget av 1 bambus.


Hvis du skal passe ekstra godt på tennene dine, er de elektriske tannbørstene helt klart best til å rengjøre i munnen. Kjøp elektrisk tannbørste her hos Power. Oppbevar dine verktøy og flasker med stil og beskytt dem når du er på reisefot. Brush With Bamboo reiseetui til tannbørste , i bambus. Etuiet er laget i hele bambusrør og kommer helt uten plastdeler og lim.


Det gjør at boksen er 1 nedbrytbar og komposterbar. Børstens kost er i medium hardhet, som passer de fleste. Med på kjøpet følger et. Vi har stort utvalg av naturkostprodukter, hos oss finner du alt av vegan, organic, glutenfrie varer og mye mye mer.


Tannbørste etui

Bambusen som er brukt, er bærekrafitg. Vi har i fokus og tilby varierte kostholds produkter. Tilsvarende produkt av plastikk bruker tusenvis av år på å brytes ned.


Produktet er nedbrutt etter år i jorden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg