torsdag 14. mai 2015

Casø spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større.


Se utvalget på skeidar. Alltid design i kvalitet.

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. CASØ 1spisebord , rundt.


Med hvit laminat topp og butterfly uttrekksplate som gjør at bordet kan bli hele 270cm. Nyhet fra Danske Casø. Rundt spisebord i hvitoljet,heltre eik.


Butterfly-uttrekk som kan felles ned i bordet, gjør at du enkelt kan endre størrelsen.

Casø 5serie i ekte valnøtt. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Spisebordet er inklusiv butterfly tillægsplade, som.


Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Se prisene for montering her. Kjøp det hos Møbel-Design!


Vi tar forbehold om feil, at varer er utsolgt og at beholdningen kan variere i varehuset. Bordet er delmassiv med finert topplate. Langbord fra Danske Casø.


Mål uten klaffer:200x10 pr klaff 50cm. Kommer med hvit laminat-topp eller hvitoljet eiketop. Fast understell i hvitoljet eik. Mål: 200(300) x 100cm.


Leveres også med nano-laminatplate i ulike farger. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg