fredag 8. mai 2015

Mdf plater byggmakker

Hos oss finner du alle typer MDF-plater. Vi selger til forhandlere og industri. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff.


Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Veggene er i klimaklasse dvs.


Arbor Panel malte plater i MDF har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Malingen fremstår med penselstrøkstruktur. Det er enkelt å sette opp. Perlestaff med bord.


Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate. Du kan velge mellom flere delikate farger og. Kjøp på nett eller i butikk. Dette produkter er på klubbtilbud.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! MDF paneler er enkle å sette opp Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil. MDF (Medium Density Fiberboard) er trefiberplater som er limt sammen.


I motsetning til OSB og kryssfiner, har ikke tresponet en bestemt fiberretning. Panelet er ferdigmalt med en glatt overflate. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Fire klassiske profiler. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år.


Mdf plater byggmakker

MDF - plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Finnes i mange utførelser og design. Trefiberplater er veggplater med høykvalitets trefiberkjerne – anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. MDF -takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater.


Skal du pusse opp huset? Eller vil du fornye taket ditt? BAUHAUS har alt du trenger av plater , med høy produktkvalitet og til lave priser.


Uansett, her får du kompetent rådgivning, og kundeorientert service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg