onsdag 6. mai 2015

Drikkeglass norgesglass

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Sammen med blogger Marmeladedamen viser vi deg hvordan du gjør. Fine drikkeglass med den klassiske Norges logoen.


Drikkeglass norgesglass

Glassene er tykke og solide, og passer til både varme og kalde drikker. Ny størrelse på våre populære Kjøkkenglass. Kommer i eske av glass, hvor hver glass rommer 250ml.


Kjøkkenglass fra Porsgrunds Porselænsfabrik er tykke og solide drikkeglass som passer til både varme og kalde drikker. Glassene kommer i en eske med glass, de rommer 400ml og kan vaskes i oppvaskmaskin. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Hos Bakeren og Kokken finner du drikkeglass til både festlige anledninger og alminnelige hverdager. Vi har også de klassiske Duralex-glassene som er en storfavoritt, og som er svært populære blant våre tørste kunder.


Drikkeglass norgesglass

Drikkeglass , mugger og karaffel. Her finner du glass som passer til alt- både til fest og til hverdags. Gjør selskapet litt finere og kvelden litt hyggeligere ved å servere øl i fine ølglass eller vin i lekre vinglass. Dekk bordet med glass og mugger som passer til hjemmet og anledningen! Dette er flotte, tykke, og solide drikkeglass , med den klassiske Norgeslogoen.


Passer like fint til både varme og kalde drikker. Og er perfekte til både hverdags og fest. Solide, tykke drikkeglass med den populære Norge-logoen.


Drikkeglass norgesglass

Morsomme drikkeglass til store og små! Det praktiske lokket holder insekter ute, og hanken er perfekt for små barn i farta. Stor pakke med drikkeglass i herdet glass som kan brukes til både varme og kalde drikker. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Finn Hardplast Glass. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Quarter Yard Glass Lekkert drikkeglass med stativ i eiketre.


Mixology Mason Jar Design fra et gammeldags norgesglass med plass til hele liter drikke. Praktisk til piknik, langbor eller til pynt på kjøkkenet året rundt. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Fra klassisk drikkeglass til ekstravagante champagneglass. Hos oss finner du alt du behøver for en festlig og hyggelig borddekking.


Drikkeglass norgesglass

Her finnes robuste ølglass for ferskt fatøl, vakre vinglass eller teglass i høyeste kvalitet. VEGA er det selvklare valget når du har fokus på effektivitet, kvalitet og detaljer! Norgesglass egner seg også til andre redskaper, f. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg