mandag 25. mai 2015

Gardinkappe metervare

Sammensett din egen stil i dag. De beste kuppene finner du her. Flotte vår-sengesett. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Halens har alt du trenger av klær.


Gardinkappe metervare

Shop online til gode priser. Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser.


Gardinstoff i metervare. Pris NOK 13inkl. Rita Kappe 30cm og 45cm. Med våre gardinlengder og buer skaper du et lunere og koseligere hjem.


Gardinkappe metervare

Lag et rom å trives i med vårt store utvalg av sesongens forskjellige mønstre. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dovre Kappe 30cm og 45cm.


Dermed kan du få gardinkapper i god kvalitet til ditt hjem uavhengig av størrelsen på dine vinduer og i fager som matcher ditt øvrige interiør. De kan kjøpes etter standardiserte mål, men også egendefinerte mål. På den måten kan du i vår nettbutikk finne en gardinkappe som passer perfekt for ditt hjem. Handle enkelt og raskt online hos Ellos.


Gardinkappe metervare

Spar Kjøps Nyhetsbrev. På mørke vinterkvelder er det koselig å gå gatelangs og se alle vinduene som lyser opp i hus og leiligheter. I noen vinduer kan man skimte en familie som er i gang med matlagingen, mens andre alt har inntatt plassen i godstolen i stua.


Noen er pyntet med blomster og planter, noen har store gardiner og kanskje alt en julestjerne. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Kjøper du stoff med julemønster som metervare kan du sy dine egne julegardiner. I kroner og øre er det lite, om noenting å spare, men det kan være greit å spesialtilpasse og restene kan brukes til løpere, trekk til pynteputer eller annen pynt.


På bildet ser du ett eksempel på mønster. Bestill trygt hos Linea! Stoffet Granflinga fra Arvidssons Textil. Vi har alltid et godt kjøp på ferdigsydde gardiner til alle husets rom.


Velg gardiner etter rom og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg