mandag 25. mai 2015

Nordal vitrineskab

Nordal vitrineskab

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Et vitrineskab har med sine fine glaslåger pr. Retur rett innenfor dager. Klassisk dobbelt glassvitrine i sort. Nordal Downtown vitrineskap i jern - Svart.


NORDAL NYHEDER Velkommen til efterårets flotte nyheder! Classic vitrineskap har fem hvite hyller, hvor du f. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Det er rett og slett urbant, laget for det moderne mennesket! Vitrineskap DOWNTOWN kler sitt navn.


Nordal vitrineskab

Derfor er nøgleordene bag vores kollektioner altid: Funktionalitet, personlighed og kreativitet. For hende er arbejdet med nye kollektioner en løbende proces, der aldrig står stille. Fransk landstil med Nordal. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Samtidig skaper fargevalgene en flott og ren kontrast.


Den har en bredde som er unik i serien, og er rett og slett vakker å se på! Skapet har glass på tre sider og en bakside i kryssfinér. OBS kan forekomme forsinkelser. Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid.


Nordal vitrineskab

Ta kontakt for nærmere info. Smukt vitrineskab fremstillet af sort og gråt jern, med en vitrine øverst og et lukket skab forneden, samt en lille, smal skuffe i metal i midten af skabet. Skabet foroven har glas på front og i siderne og glashylder indvendig. Dette skapet er en fin måte å oppbevare pynten din, servise eller hva du måtte ønske. Med glass i front og på sidene pluss den hvite fargen inni, får objektene dine mye naturlig lys.


Hos oss finner du vitrineskap som f. Nedenfor finner du bl. Er du til nordisk design, kommer du ikke udenom Nordal. Læs mere om JUNGLE oval side table, marble, ant. MIDNIGHT rack, black marble, shelves.


Nordal vitrineskab

Vær opmærksom på at produktet er delvist håndlavet. METRO iron display rack, large, black.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg