tirsdag 19. mai 2015

Moebe ramme norge

Fraktfritt over 3kr. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! At MOEBE we design, we produce and we keep things simple. Whilst Shelving System can be create and modified into a huge array of different combinations. Den smarte konstruksjonen gjør at du enkelt kan bytte ut det du vil vise frem, og det svarte.


Moebe ramme norge

Svart aluminiumsramme med akrylglass og svart gummibånd. Gummibåndet holder sammen de fire rammedelene samt to akrylglassplater. I rammene kan man sette inn trykk eller tørkede planter og få en fin gjennomsiktig effekt.


Råstilig gjennomsiktig effekt! Rask levering fra den norske nettbutikken Posterhouse. Se beste pris på MOEBE ramme A3. Les tester og omtaler før du kjøper.


Rammen holdes sammen av et gummibån som samtidig brukes som oppheng. Rammen består av deler, plater plexiglass og en strikk. Setter du sammen dette, får du denne fine rammen med et flott og rent uttrykk. Kjøp det i våre butikker eller på ting.


Sett enkelt sammen alle disse komponentene og du får en flott ramme med et rent og moderne uttrykk. Velg om bilde skal dekke hele rammen eller om det skal være luft rundt. Redusert dem til det elementære, og gjort dem gjennomsiktige slik at din kunst får absolutt fokus.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Rammene består av to akrylglass, fire lister i eik og et kraftig gummibånd til å holde dem sammen, og til å henge rammen fra. Resultatet er slående lekkert, luftig og elegant. Rammen er laget av aluminium, akrylglass og et gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.


Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan putte i rammene - bruk for eksempel tørkede blomster som motiv, som vist på bildene. Ramme i eik med akrylglass og svart gummibånd. Rammen gir unike muligheter til å eksponere bilder enten ved å fylle rammen helt eller ved å gi dem luft rundt slik at motivet flyter i rammen.


Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Norges førende designbutikk.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Har du kjøpt en ny plakat med standardmål er det relativt enkelt å finne en passende ramme til en billig penge. Kjeder som IKEA, Jysk, Søstrene Grene, nettbutikken Desenio og Mille har et mer eller mindre bredt utvalg av bilderammer. Her kan du finne både sorte rammer , aluminiumsrammer og rammer i tre-look.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg