tirsdag 26. mai 2015

Canton lydplanke

Sjekk ut Canton Lydplanke. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Canton -sokkelen er enklere i bruk enn Sony, grunnet færre innstillinger.


Juster bass og diskant opp eller ne og velg mellom stereo eller surround.

Lyden fra Canton er naturlig og fyldig. Musikk i stereo låter mye bedre enn med Sony, spesielt bassområdet er langt mer lineært. Diskantområdet er noe tilbakelent, og kan godt økes med et. Kjøp Canton lydplanke.


Kraftig lydplanke fra Canton. TradeTracker wordpress plugin. Lillebror Canton er en litt mer tradisjonell mini- lydplanke , men den innehar litt av de samme lydspredende egenskapene som sin storebror.


Også DMtegner nemlig et langt større lydbilde enn størrelsen skulle tilsi.

Den låter dessuten både veloppløst og pent, med fin instrumentseparasjon og balanse. Sammenlign pris på Canton lydplanke. Se beste pris på Canton DM 100. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Lydplanke , 2. Selv uten ekstern subwoofer er Canton DM 90. Bluetooth, HDMI-innganger 0stk,. Bassrytmene er heftige, og man får lyst til å danse. Dialogene på film er fyldige, og lydeffektene og filmmusikk er overraskende kraftig gjengitt.


Sonys lydplanke ideell for den som vil bygge ut til flere rom. Er du fan av for eksempel Klipsch eller JBL, så vil muligens Canton være for nøytrale. Og har du en liten stue, bør du nok se etter noe mindre. Den er ikke redd for å dundre løs når det gjelder og virkelig massere kroppen med trykkbølger. Hvis du derimot har TV-en plassert på et bor kan det være en fordel å heller velge en lydsokkel.


Denne er dypere og smalere enn en lydplanke , og har fordelen av å kunne ha TV-en plassert oppå seg, slik at den ikke kommer i veien for TV-ens nedkant, som en lydplanke kan gjøre, om du legger denne på bordet foran TV-en. Vårt hvite testeksemplar nærmest skriker luksus i sitt visuelle utseende, da det er lekkert perlehvitt og kledd i glass. Canton DMer en stilren designgjenstand som kan stå fremme i stuen.

Dette er en bre dyp og flat lydplanke som man uten problemer kan sette en TV montert på fot oppå. Den er dermed svært lavt og har et slankt uttrykk. Ypperlig som soundbar til flatskjermen og i tillegg er dette et fantastisk steroanlegg som erstatter frittstående høyttalere, forsterkere og ledninger. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Hørte Canton for første gang i kveld på et oppsett av Usher elektronikk hos JSF i Drammen.


At man får en slik lydkvalitet for under 1lapper inkl elektronikk og kabler er helt sinnsykt og veldig overraskende. Formen på lydplanken kan oppleves som noe begrensende for bruken, og lyden her helt grei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg