torsdag 28. mai 2015

Stikkontakt med usb

Ta kontakt med din lokale elektriker i Elfag for smarte og skreddersydde løsninger. Lad inntil fire enheter om gangen. Finn Stikkontakt Med Usb Uttak. Du slipper også masse ledninger og rot. Flere av våre usb ladere kan i tillegg monteres i kombinasjonsrammer sammen med brytere, dimmere, stikkontakter osv.


Dette gjelder først og fremst modeller fra ELKO.

Gjør ladingen enklere med Namrons nye nedfellbare stikkkontakt med 4A USB og 1X16A stikkontakt. USB -laderen kan erstatte den. Enkelt stilrent design. Har du behov for en ny stikkontakt ? Elektroimportøren har et stort utvalg og de nyeste stikkontaktene innfelt, på vegg, nedfellbar, til bad og mye mer!


Vi fører de største merkene som Elko, Elko plus, Namron og ABB! Vi har stikkontakter med eller uten jor ulike farger og USB. USB udtaget bruges til at oplade og strømforsyne apparater, som via USB får strøm (type A), f.

Se mer og kjøp på NetOnNet! Lar deg bruke stk Usb -kabler i en Usb -inngang. Denne 16A stikkontakten har en patentert integrert 700mA USB lader som kan lade smarttelefoner, nettbrett, MPspillere etc. Til bad så trenger du en stikkontakt med IP-grad 44. All elektronikk som skal kobles til fast installasjon må utføres av en godkjent elektrisk installatør.


Tips: Husk å montere heller noen ekstra stikkontakter enn for få. Så slipper du å ende opp med med å måtte bruke skjøteledninger. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Dette jobbes det nå med , slik at man kan bedre sikkerhet og produkter tilpasset faste installasjoner. Søk etter “ stikkontakt med USB ” på nettet, så finner du et stort utvalg. Impressivo semikomplett. Prisene er fra cirka 2kroner. Lade effekt på USB uttaket er 700mA.


Husk å bestille valgfri ramme til produktet, se eget avsnitt i gruppe 1 eller under Rammer. For norske vegguttak. Kan brukes på alle apparater med USB. Besøk vår nettbutikk.

Stikkontakt med USB for nedfelling - Elmateriell - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Med sitt estetiske utseende og detaljer får du strøm, data og media når du trenger det. Leveres med m tilkoblingskabel. Med sitt kompakte design og lav innbyggingshøyde, er dette en bestselger blant våre kunder.


Bygger bare mm ned og kan monteres i benkeplater med tykkelse fra 2cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg