mandag 25. mai 2015

Magasinholder gulv

Magasinholder gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. En magasinholder til gulvet eller væggen?


Magasinholder gulv

Kender du dig selv godt nok til at vide, at du elsker at slænge dig i sofaen med en god kop kaffe, din yndlingsavis eller -magasin, er det oplagt, at du går efter en smagfuld og praktisk magasinholder , som du kan have stående i armslængde fra sofaen. Med en magasinholder til gulv kan du holde orden på en praktisk og dekorativ måde Vi har samlet flotte magasinholdere til gulvet lige her. Brosjyrestativ for bor gulv eller vegg?


Når vi beveger oss mer og mer mot en digital verden kan man tenke at det ikke lenger er behov for trykte kataloger og brosjyrer. Men trykt markedsføring i form av en brosjyre, avis, katalog eller lignende er fremdeles en fin måte å holde bedriften og produktene fremme i kundens bevissthet. I kombinasjon med at vinylgulvet er vanntett, passer gulvet godt i rom som gangen og kjøkkenet, men vinyl kan gjerne brukes i alle rom, også badet. Gulvet er godt å gå på og har en lydisolerende effekt.


Vinylgulv kan monteres på eksisterende gulv , og du trenger som regel ikke å utføre en masse forarbeid før du monterer gulvet. Skal du legge nytt gulv , har du mange varianter å velge mellom innen laminat, høytrykkslaminat, parkett og vinylgulv. I et rom teller selvfølgelig utseendet på gulvet mye. I tillegg vil motstand mot slitasje samt enkelt renhold være viktig. Laminat og høytrykkslaminat tilhører gruppen harde gulv.


Vælg selv om alle fag skal vende i samme retning eller om, du foretrækker en magasinholder med fag hele vejen rundt. Der findes et væld af flotte designs, som enten kan stilles på gulvet eller hænges op på væggen. Bestill Online i dag og få.


Magasinholder gulv

Altid gode og nye tilbud på Bladholdere hos ShopAlike, som du kan sammenligne på tværs af butikker. Find de nyeste trends indenfor boligindretning som billedrammer. Bladholder klar akryl. House Doctor magasinholder til væg - sort Rack.


Få styr på læsestoffet med trendy magasinholder I de fleste hjem er der ofte behov for nye smarte løsninger til opbevaring, så vi kan organisere vores ting på en æstetisk og moderne måde. Vi kender alle det, at dagens avis ligger smidt på spisebordet med det forskellige sektioner spredt ud over det hele. Magasinholder til gulv - hvid metal.


Med alle de aviser og reklamer man hver dag får ind ad døren, er en magasinholder et godt og meget nyttigt redskab at få investeret i. Her finder du et stort udvalg af magasinholdere – vi har noget for enhver smag uanset om du ønsker den traditionelle, den lidt skæve og dekorative eller noget helt tredje. Aarkmed ønsket informasjon. Ta en gratis brosjyre, din logo, reklame for- eller pris på et produkt.


Vi har brosjyrestativ og displaystativ i mange varianter, perfekt for resepsjon, hotell, butikk eller bibliotek. Se våre gode priser online og bestill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg