fredag 29. mai 2015

Male på vindu barnehage

I barnehager maler de ofte på vinduene med vanlige vannfarger, men bruker kulturmelk i stede for vann til å dyppe med. På denne måten vises fargene bedre på vinduet. Siden det er vanlige vannfarger er de enkle å få av etter jul, og er et mye bedre alternativ for å skale julevindu enn for eksempel frostspray.


Sola skinner, luften er mildere og våren er godt på vei. En rastløs slik dag gav oss en ide.

Etter ønske fra mellomstemann som ville se vår i vinduet som han selv sa. Vel, da fant jeg frem fingermalingen vår, pensler og satte meg foran vindu. Sjekk først tilstanden på vinduet. Er det tegn til fuktskader og råte, må kanskje enkelte bygningsdeler skiftes først.


Bruk spesialmaling for vinduer og dører. Da får du den beste beskyttelsen og en maling som ikke klistrer. Jeg har brukt å male vinduene i barnehagen (jobber der altså.) med vannmaling og melk (istedet for vann liksom.).


Male vinduer dersom de ikke blir byttet.

Bytte vinduer på storebarnsavdelingene. Eftasåsen barnehage , hovedhuset. Innvendig Tette sprekk i skjøten på nytt og gammelt gulvbelegg, ved vaskerenne avdeling Jupiter. I løpet av vinteren har barna malt mye i snøen på uteområdet til barnehagen.


Barna har brukt flasker med hull i, fylt med en blanding av maling og vann, og sprayet maling på snøen. Vi har bygget en lang snøorm og flere snømenn. Male vindu Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av vindu ute.


Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Barnehagen har veldig mange vinduer mellom rommene, vindu inn til stellerom har innsyn i alle rom. Tvervik legger ikke skjul på at overgrepssakene som de siste årene har blitt avslørt i barnehager har preget utformingen av den nye barnehagen.


Det er lett å tenke at overgrep ikke kan skje i vår barnehage. Men det er svært naivt. Noen barn ble nysgjerrige på. Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book!


Ruter opp med rød tape, og så i samlingstund en bestemmer barna hva vi skal male på vinduet. Der henger vi kalendergavene barna har med seg, og som blir levert videre til Frelsesarmeen.

Hver laftekloss har små hakk som låser den neste klossen fast. Start med å male innerst mot glasset, deretter rammen rundt vinduet , og til slutt foringer og listene Produkter med ulikt batchnummer må blandes før bruk for å sikre homogen farge Pass på så du ikke legger på for mye maling, og stryk jevnt og godt ut. Det innebærer at produkter, byggverk og uteområder skal utformes på en slik måte at alle mennesker skal kunne bruke dem på en likestilt måte så langt det er mulig uten spesielle tilpasninger eller hjelpemidler.


Her står det skal på flere steder hvor det i denne teksten står bør. Denne teksten er beregnet på barnehager som er i drift. Barnehager som skal bygge nytt eller gjøre bygningsmessige endringer må søke oss om planuttalelse, hvor vi skriver konkrete krav og anbefalinger til akkurat den barnehagen. Det er lurt å løsne dørbladet fra karmen slik at det blir enklere å male.


Hvis du fester to lange, solide skruer på hver side øverst på døren, kan du snu døren rundt mens den ennå er våt for å male den andre siden. Da kan du også male undersiden av døren, men pass på så du ikke søler på gulvet. Vi gir disse anbefalingene på bakgrunn av tidligere erfaringer, for at det skal være enklere for barnehagen å drive etter forskriftens krav. Barnehagen kan løse forholdene på andre måter, så lenge løsningen fungerer.


Dersom vi ved senere tilsyn ser at en løsning ikke fungerer i praksis kan vi stille krav om retting. Valgte kravsnivå for sikring er basert på risiko for skade vurdert på grunnlag av sannsynlighet for hendelse som fører til knusing og konsekvens (graden av skade som kan oppstå ved knusing).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg