mandag 18. mai 2015

Smarte oppbevaringsløsninger

Det er smart å bruke en bokhylle for å dele et stort rom opp i mindre soner med ulke funksjoner. Få flere tips til smarte løsninger i vårt nyhetsbrev! Dersom du vil ha mulighet til blikkontakt mellom sonene, kan du i stedet sette opp en halvhøy hylle – da vil også rommet bli luftigere.


Smarte oppbevaringsløsninger

Her finner du våre smarte oppbevaringsløsninger. De er svært nyttige når du skal spare plass og få mest mulig ut av alle overflater. I vårt sortiment finner du praktiske oppbevaringsløsninger til hjemmet, bilen, båten og campingvognen.


Du kommer garantert til å få mer plass i klesskapet, på loftet, i bilen og i boden. Vær rask, kun et begrenset antall! Kjøkkenet er husets hjerte, og familiens samlingsplass. Derfor er det ekstra viktig at det finnes plass.


Hver sak på sin plass kan du enkelt skape ved å bruke bokser, bestikkskuffer og lignende ting. Nedenfor har vi plukket ut løsninger som passer utmerket om du ønsker å gjøre noe dekorativt og praktisk uten at det koster skjorta. Varierte løsninger Det er så klart praktisk med store garderobeskap - men av og til kan det være morsomt å finne mindre oppbevaringsløsninger som piffer opp interiøret - samtidig som det har en funksjon. Utnytt plassen på veggen med smarte løsninger for veggoppbevaring. Med våre plassbesparende oppbevaringsløsninger for vegg er mulighetene uendelige.


Heng opp verktøyet på kroker på veggen, rydd bort avisene i en smart hengende avisholder og sorter skruene i gjennomsiktige bokser med lokk som du kan henge opp. Her får du råd om oppbevaringsløsninger og andre praktiske triks. Ni smarte oppbevaringsløsninger Få orden på livet med smarte og dekorative oppbevaringsløsninger.


Smarte oppbevaringsløsninger

Har du alt for mange ting - og ikke plass til noen av dem? Her er noen tips til hvordan du kan utnytte plassen hjemme bedre. Stuen er til kos og samvær. Hold orden med små, smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Flere smarte oppbevaringsløsninger finner du på neste side. Spennende og fargerik oppbevaringskrakk, designet av Swedish Ninja for Indiska. I serien er det også skostativ og hattehylle.


Smarte oppbevaringsløsninger

Sengegavlen Malm har en smart oppbevaring i en uttrekkbar skuff fra siden. Inspirerende oppbevaringsløsninger som er smarte på liten plass og ser bra ut. Vi vil ha kompromissløs oppbevaring som både er funksjonell og ser bra ut! Her er hylle-, skap- og avskjermingsløsninger du kan la deg inspirere av. Hylle til rengjøringsmidler.


Hege Odne har gitt en gammel håndklehylle ny funksjon:. Utehylle laget av paller. Katrine Andresen har laget en smart utehylle av paller. Bruk minutter i uken på å rydde og organisere.


Gå gjennom soverommet ditt hver uke med en søppelpose i hånden. Bli kvitt alt som du ikke lenger bruker. Her viser vi noen av våre nyeste kjøkkennyheter og smarte kjøkkenløsninger.


La deg inspirere av våre oppbevaringsløsninger , skuffeinnredning, kjøkkeninnovasjoner og andre effektive løsninger som gir deg den beste utnyttelsen av plassen på DITT kjøkken. Enkle, men smarte oppbevaringsløsninger gjør at du kan oppbevare mer på mindre plass. Vi er en entusiastisk gjeng med en pasjon for smarte oppbevaringsløsninger.


Smarte kjøkkenløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg