onsdag 13. mai 2015

Oslo bunad dame pris

Over 1bunader og bunadstilbehør for damer og herrer. Se våre bunader og bestill i dag! Vi er totalleverandør av bunader. Rask levering og god service. Bunader for enhver anledning.


Send inn kontaktskjema.

Vi selger kvalitets og rimelige bunader. Kun norske materialer og tradisjoner. Kontakt oss gjennom mail, chat eller telefon. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Beste Priser På Dame Pris.


Oslobunaden lagerfører damebunad på størrelse, kom innom vår butikk for å prøve. Kort venteliste på skreddersøm. Damebunad fra Oslo Inkludert i prisen er ferdig brodert og montert stakk, liv, skjorte, belte og veske.

I tillegg kommer bunadsølv (også det som skal monteres på bunaden ), sko, eventuelt ytterplagg og annet tilbehør. Gjennom årene har denne skjorten blitt kundenes favoritt. Som ytterplagg til bunaden leveres både jakke og cape med samme broderi som på bunaden. Målet var å lage ei vakker og spesiell Oslobunad som både er tradisjonell og urban med ei rein form og eit flatterande snitt.


Forkle og skjorte kjem i fleire fargar og avgjer dermed fargane på drakta. Mål legges til i siste steg før du bekrefter bestillingen. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Hos oss får du personlig service, gode priser og kort leveringstid. Vår beste reklame er alle våre fornøyde kunder!


Se mer eller ring oss! Vi tilbyr mer enn 1ulike bunader. Livstidsgaranti på broderi og søm. Nordlandsbunaden er utarbeidet i samarbeid med Heimen i Oslo og bunadsnemda i Nordland. Utgangspunket for bunaden er et gammelt kjoleliv fra en brudekjole.


Mønster og broderi er i samsvar med norske bunadstradisjoner. De finnes i forskjellige størrelser og varianter. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter!

Vi har også sko, men ikke i alle størrelser. Heimen Husfliden har to butikkar og ein systove midt i Oslo sentrum med bunader , bunadsølv og anna bunadstilbehør frå dei fleste landsdelar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg