tirsdag 19. mai 2015

Birøkt utstyr til salgs

Kombinasjonen Apifôr og Api Dryppfôrere gir god vårutvikling og yngelproduksjon fram til biene selv kan hente det de trenger i naturen. Gir du biene Apifôr og dryppfôrer med sukkerlake etter renselsesflukten, har biene alt de trenger inni kuben for yngelproduksjon uavhengig av været ute. Resultatet blir sterke kuber til trekket. Diverse utstyr til birøkt - NYTT.


Torget Til salgs Dyr og utstyr.

Vi selger også et rikt utvalg av utstyr til birøkt , som verktøy til birøkt , bekledning og annet tilbehør til birøkt. Om du deler kuben i trekket på eller og lar alle stå i bigården, vil trekkbiene fly tilbake til morkubens plass som vil få all honningen de kan samle. Da de ikke har så mye yngel å ta vare på, vil honningmengden ikke gå til så mye intensiv fôring, men blir lagret. For år siden var det ei dame i Varteig som hadde mista mannen sin, en birøkter med kuber i hagen. Birøkt er slikt som passer å drive med i småskala til livets slutt, og slik var det for denne birøkteren også.


Kona måtte love på dødsleiet at hun skulle fortsette med biene, en lovnad hun ikke holdt, og med god grunn. Ikke brukt utstyr inne for tiden. Eventuell frakt kommer i tillegg.

Les dette: Vi selger ikke brukte kasser, bunnbrett, vokstavler mm. Vi har ikke levende bier til salgs , men kan formidle dersom vi vet om. Vi har ett meget tett og godt samarbeid med mange utstyrsleverandører i Europa. Vi skaffer det aller meste av utstyr , til fordelaktige priser. Alle som bestiller varer via nettbutikken får tilsendt faktura.


Bare et par stykker av birøkt utstyr er obligatorisk for inngangen til hobby. Med bier inkludert, vil disse nødvendige artikler normalt koster mindre enn $ 5amerikanske dollar (USD). Den første og viktigste elementet på listen Birøkt utstyr er en bikube.


Birøkt kan imidlertid gi hyggelig avkastning hvis du investerer først og fremst i kunnskap. Vi anbefaler nybegynnere å starte med – kuber. Det betyr at du kan få fra til 1kg honning per år, mye mer enn du kan spise selv.


Mye utstyr , kasser, rammer etc. Alt du treng for å starte med birøkt som hobby eller med honningproduksjon som ekstrainntekt (bi inntekt). Kan selges samlet eller delvis. Honningslynge, løsner, siler, beholdere etc.


Pris avtalast (NB rimeleg).

Til tross for at Mascus kan tilby et stort utvalg av brukt betongutstyr og utstyr , kan det hende at du ikke finner akkurat den brukte betongutstyret du ønsker å kjøpe. Heldigvis kan du legge inn en forespørsel. Dette hjelper deg med å kommunisere med selgere av brukt betongutstyr.


Myra 2 lages nå som Myra 80 dvs, båten kuttes i fronten slik at den blir målt til 799cm, for de som ønsker det, båten blir da under grensen for 8m, å slipper inspeksjoner fra Skipskontrollen. Men båten bygges etter gjeldene krav fra Nordisk Båtstandard. CE merkes, med de siste krav fra CE. Demomaskiner og brukt utstyr Det vi har, eller får inn, av brukt utstyr for salg, blir lagt ut her fortløpende.


Utstyr som er til salgs for kunde, er merket med det, øvrige produkt blir solgt fra vårt lager på Vangsnes. Nedenfor finner du alle annonser på brukte golf og idrettsanlegg utstyr innen park og hagebransjen. Velg golf og idrettsanlegg utstyr fra alle merker om du vil se alle brukte golf og idrettsanlegg utstyr sortert etter merke.


Benytt søkemoteren til venstre om du vil be avgrense søket. Nordea Finans har til tider brukt utstyr for salg, og ønsker å gjøre eiendelene tilgjengelige for alle interesserte. Vi samarbeider med ulike firmaer som bistår i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg