onsdag 27. mai 2015

Bad inspirasjon 2016

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Få ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon! Einfach Online Shoppen bei Wayfair. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad.


Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad. Inspirasjon til ditt nye bad. Hva med å starte med en tur i skogen.


Gjensidig inspirasjon. Trenger du inspirasjon for å finne løsningene til ditt bad , kan det også være verdt å kikke gjennom bildene som ligger under hver av våre baderomsmodeller. Her kan du se hvordan de passer inn i og skaper helt forskjellige baderomsinntrykk, og hvordan detaljene kommer til sin rett som del av helheten. Trist toalett ble nytt og fresht bad.


Bad inspirasjon 2016

Nå kommer smarte bad som reflekterer brukernes livsstil. Et økende antall mennesker vil ha et eksklusivt bad som kombinerer moderne design med moderne bekvemmelighet, – selv om de ikke har så mye plass å leke med. Marmor står fortsatt sterkt i trendbildet og vi vil se en økning av treverk på baderomsinnredningen.


Renovere eller bygge nytt bad ? Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Med tydelig inspirasjon hentet fra pulserende byliv og geometriske former hva angår arkitektur og infrastruktur, ønsker vi det industrielle baderommet velkommen med sine dempede nyanser av blått og grått. Et typisk kvm bad tar omtrent timer å rive ned. Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon. Hent inspirasjon til ditt bad fra boligens andre rom og gi hjemmet den helhetlige stilen du ønsker.


Bad inspirasjon 2016

Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning. De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet. Ellers er det nå mer vanlig med nesten sømløse bad , skal vi tro eksperten. I den forbindelse er mikrosement noe vi ser mer og mer av.


Samtidig ønsker flere å gjemme sluket, da det gjerne ligger midt i dusjen. Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene. Her er en unidrain-løsning et fint alternativ.


Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem. I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Bufret Bad for velvære og egenpleie.


Det samme gjør vi med gulvet på kjøkkenet. Vi tror faktisk at vi kommer til å endre litt på kjøkkeninnredingen også, selv om jeg tenkte å vente med det. Men mer kjøkkenprat kommer heller i en annen post, ellers blir det så mye på en gang #128521; Jeg tok også med noen bilder av bad i collagen over, så ser dere hva vi tenker her. Et bad bør være praktisk, og det skader heller ikke med litt ekstra plass. Lisa Tyssvang sitt bad var imidlertid både trangt, upraktisk og mørkt.


Bad inspirasjon 2016

Dessuten er det trangt, var utfordringen hun kom med til Bonytthjelpen. En utfordring interiørarkitekt Cecilie Claussen tok på. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Når du enten bygger nytt bad eller pusser opp det gamle, gjelder alltid loven om håndverkertjenester. Plan- og bygningsloven med Byggteknisk forskrifter gjelder alltid for nybygg. Sistnevnte gjelder også for gamle bad som skal pusses opp, men da så langt det ligger til rette for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg