mandag 25. mai 2015

Retro lamper til salgs

Retro lamper til salgs

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt!


Finn laveste nettpris her. Vi har resultater for Retro lampe til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Perfekt til retro interiør sammen med f. Flott retro lampe til å henge i tak.


Torget Til salgs Møbler og interiør Belysning Andre lamper. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Prøv FINN levert, fra kr 75. De har aldri blitt brukt, bare tatt opp plass. De selges for 2kr.


Retro lamper til salgs

Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Våre leverandører i Østen er svært dyktige på å levere til riktig tid og uten brekkasje. Vi har i tillegg mange andre lamper og lysekroner, både antikke og retro.


Glass og Porselen: Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vegg lampe i kobber og lakkert metall selges. En sp spesial designet lampe uten like, til salgs.


Retro lamper til salgs

Stabil og robust med ikke så tung. Brukt Retro lamper til salgs i Avaldsnes - Retro lamper publisert av Mathilde i Avaldsnes. Orginale Retro talls keramikk lamper. Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene.


Anden loftslampe, Nilfisk lampe , Superfine retro nilfisk lamper. Malet og monteret med fatning og sort stofledning, klar til at hænge op hjemme hos dig. Du vælger selv farven så den passer til dine ting og yndlingsfarve.


Lille retro lampe af kobber med hvid plastskærm og baldakin af kobber også beregnet til en længere. I tillegg til å være viktige interiør- og dekorasjonselementer, bidrar de også til å sette møbler, tapeter og gardiner i et godt lys. Taklamper er de viktigste lyskildene i hjemmene våre og kan brukes på en rekke ulike måter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg