søndag 1. mars 2015

Lærfett

Jacksons, som alle er anerkjente leverandører av produkter for skinn, lær, huder og mer. Opprett PDF-katalog for denne kategorien. Sorter etter Set Descending Direction. For at læret skal holde seg mykt og fint trenger det jevnlig behandling med lærfett. Vi anbefaler Aurlandskoens eget lærfett som er fargenøytralt og silikonfritt.


Lærfett

Lærfettet produseres for oss av Babel Fabrikker i Bergen som har lang erfaring med produksjon av produkter for behandling av lær. Skinnlåvens lærfett natur blir laget etter gamle håndverksmetoder. Brukes til sko, vesker, belter ,seletøy, lærmøbler, slirer med mer.


Ikke til semsket skinn, nubuk eller anilin! Brukes ikke til semsket skinn, nubuk eller anilin. Nøye kvalitetstester sikrer topp kvalitet. Jørn Jensen Lærhandel As. Butikk,grossist og detaljhandel.


Lærfett

Vi har over års erfaring med skinn og lær. Norges eldste spesialforretning for knivmakerutstyr. Stavsplassen er på hele mål. Inneholder: Vaselin, eterisk olje, ekte bivoks.


Smøres på med myk klut og gnis deretter inn i læret som til slutt poleres med pusseklut. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Heimelaga lærfett og voks er fri for verstingstoff som ein finn i kommersielle produkt, som til dømes PFOA og organiske løysemiddel som VOC som blir brukt i impregnering. Synst du og det tek for mykje tid å sette seg inn i alle desse uønska kjemikaliane?


Den ligger i bunnen av Lierbakkene bak Shell besinstasjonen, vis avis Plantasjen. Det er lett å finne vår butikk. Etter en hel seson i trofast tjeneste kan skinnstøvlene din ha godt av litt pleie. Smør dem inn med lærfett og la dem stå og tørke over sommeren, så er du sikker på at fottøyet ditt er klart til en kald og våt sesong til når du drar dem ut av skapet til vinteren.


Brukes for ekstra beskyttelse av skinnsko i slaps og sølevær. Hindrer og fjerner hvite saltrender på skotøy. Brukes på sko av skinn, som for eksempel støvletter, fjellsko, utmarks-støvler, boots og militærsko.


Lærfett

Lærfett et blir laget etter gamle håndverksmetoder. Jeg behandler mine støvler en til to ganger i året med lærfett til de er myke, lar dem tørke og går deretter over dem med SnoSeal. Når jeg kasserer dem til slutt, er det skjelden fordi de er lekk, men fordi sålen er slitt hinsides. Duckfeet Leather Care er lærfett som passer perfekt til pleie og vedlikehold av dine sko. Besøksadresse: Sandvikvn.


Hvordan tar man vare på material som skinn og lær? Noe som er viktig å tenke på er at lær må smøres inn med lærfett av og til. Hvis du tar godt vare på materialet, så kommer det til å vare veldig lenge og dessuten blir materialet bare vakrere med årene. Leter du etter ny skinnjakke eller skinnbukser?


Lærfett

På en treg glidelås kan du bruke vanlig lærfett som man får kjøpt i sportsbutikker eller hos skomaker. Smør inn glidelåsen med dette, dra den opp og ned noen ganger, og den vil fungere mye bedre. Man kan også bruke et stearinlys på glidelåsen på samme måte som lærfettet. En sele i lær krever et aldri så lite vedlikehold i forhold til en nylonsele. Ved å påføre lærselen lærfett eller lærolje, engang i blant, beskytter du læret og forlenger derved selens levetid.


Samtidig som den forblir bløt og vannavisende. Du tar bare lærselen og legger den i bløt i lunkent såpevann i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg