fredag 6. mars 2015

Fotlister

MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål.


Fotlister er med på å gi en fin overgang mellom gulv og vegg.

Spesialist på listverk og utforinger i Råde i Østfold. Fotlistene leveres i glatt eller profilert utførelse, de mest anvendte treslag er furu og eik. Taklister, gulvlister, fotlister og dørlister. Vi jobber med lister av MDF, Furu, Eik og Hardtre.


Ferdig malte og lakkerte lister er også å få kjøpt. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelses. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.

Dette er lister som egnes for både karm og fotlist bruk. Og de vil se ut som en fotlist ved at profilen vektes mot det som vil være naturlig nedside for en profilert gulvlist. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn Eikelister Dimensjoner. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Produsent av listverk og interiørtre. Lengder på meter, meter og meter gir enkel håndtering og minimalt med svinn. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Listverk , utforinger, panel, trespiler.


Disse listene tåler vann og litt røffere behandling. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.


Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å. De monteres til veggen ved spikring, liming eller skruing.

Boen fotlist laget av parkett i en lys eikefarge, med en hvitoljet overflate. Ta gjerne kontakt med en av oss. En riktig karmlist rammer inn og fremhever særpreget i husets dører og vinduer. Her kan du kjøpe gulvlister med furukjerne og med toppfiner i eik.


Serien består av et utvalg folierte lister, digitalt fotografert, så listen ser helt lik ut som gulvet. Tarkett har serien Digital skirting (engelsk for fotlister ). Det gir en sømløs overgang til gulv. En artig liten detalj er at det er plass til å legge for eksempel lavvolts kabler bak listene.


Lister i PVC med ledningsskjuler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg