fredag 6. mars 2015

Dekorklosser gulv

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?


Dekorklosser gulv

Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på markedet. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Industri- og Boligprodukter AS.


Alle rettigheter reservert. Her finner du flere ulike utførelser og hjørneklosser for innerhjørne. Selvsagt av god kvalitet og til gode priser. Velkommen til Byggmax! For hulkillister er den tilpasset inntil 70mm bredde.


Dekorklosser gulv

Dette er klossen som benyttes i innvendige hjørner for taklisten ved belistning av tak. Her ser vi bruk av en del standardlister i et rom. Fotlisten dekker åningen mellom gulv og vegg.


Den brukes også som sokkel for en bokhylle. Brystningslist dekker overkanten av det halvhøye veggpanelet. Rammelist brukes til bilderammer, men også til andre typer rammer som f. Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Pynt opp belistningen med dekorklosser.


Dekorklosser gulv

Vi har klosser til både dør, vindu og tak tilpasset forskjellige stilarter. Det gjør også listejobben enklere når du bruker hjørneklosser, da du slipper gjæring. Klossene er tilpasset vår serie av listverk. De fremhever overgangene mellom foringer, sokler og lister, og gjør det også enklere å montere listverket.


De skal brukes innendørs, og limes fast med f. Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer samtidig fine sammenføyinger. Når stolbena skraper mot gulvet , barna leker, hunden løper og gjestene skritter inn med høyhælte sko, kan det gå kaldt nedover ryggen på enhver eier av et nytt gulv. Selv om overflatebehandlingen gjør mange parkettgulv svært slitesterke og ripefaste, kan mange med dyr eller små barn kan med fordel velge laminat når gulvet skal fornyes. Listverket utgjør skillet mellom gulv og vegg, og vegg og tak. Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet.


Dekorklosser gulv

Når det gjelder lister, er det viktig å tenke på farge- og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk. Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS. Finn et gulv som passer til ditt interiør og din stil.


Bruk søkeverktøyet vårt til å se gjennom vårt store utvalg laminat, vinyl, parkett og vegger. Parkettlist profilert med rund nese i lakkert ask. ByggDekor AS HOME IMPROVEMENT LISTVERK Med vårt enorme utvalg av listverk, kan vi tilby flotte løsninger til ethvert prosjekt, både til det eksklusive og til det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg