onsdag 11. mars 2015

Ungdoms rom

Ungdoms rom

Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom. Oppussing av ungdomrsrom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Ungdoms rom

Les Mer Jeg aksepterer! Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner. Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær. Skap en krok for lattermilde kvelder, eller lange spillkvelder.


Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er. Se hvor kult ungdomsrommet ble etter oppussingen! Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.


Og – ingenting er umulig! Fremfor alt vil du ha et rom med riktig stil: Romantisk, luksuriøst, fargesterkt eller sammensatt. Et rom der du kan henge med kompiser, slappe av og ha det deilig. Tenåringer i familien?


Bestill et separat rom for ungdommen som ligger rett ved siden av ditt eget. Overnatting for 1-ungdommer i. Barne- og ungdomsrom. Her finner du alt i møbler til barnerommet. Alt fra komplette høysenger med skrivebord og sofa, til kommoder, garderobeskap og skrivebord.


Ungdoms rom

Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg