mandag 9. mars 2015

Motsatt av moderne

Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Det motsatte av et synonym er et antonym (ord med motsatt betydning). Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet. Moderne er det som hører til den nyere ti nåtiden eller en forholdsvis nær fortid ( moderne språk: levende språk, motsatt døde, antikke), som representerer, hører til det nyeste i sitt slag eller som stemmer med tidens mote. Hva betyr omtrent det motsatte?


Sett inn et antonym ved siden av ordet i tabellen. Ordbok oppslag funnet for. Bygg opp bålet motsatt av det som er vanlig, med småkvister, finkløvd ved eller opptenningsbriketter på toppen og vedkubber i bunnen. Det vil både redusere utslippene av partikler og får dessuten raskt varmet opp ovnen og får i gang skorsteinstrekken, som fører til at det er mindre sjanse for at du får røyk inn i rommet. Stammen strekker seg nedover fra beger, motsatt fra brachials.


De fleste moderne Sjøliljer arter, om lag , mangler en stilk. Ord med motsatt betydning. Adjektiv eller adverb? Nødvendig programvare. Vel, man lager en som nesten er helt motsatt.


Motsatt av moderne

Kjente diktatorer i moderne tid. Eksteriøret fremstår som mer åpent og spenstig, med flere og større glassfelt i hjørner, særlig på husets stueside. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!


Sett sammen par av ord som betyr det motsatte. Kombiner elementene til høyre med elementene til venstre slik at parene har motsatt betydning. Parkering: Reserverte p-plasser på motsatt side av gaten. Derfor havnet bøndene på motsatt side av miljøbevegelsen i. Våre gamle F-er ganske tunge i baken når de er kledd opp med alt nødvendig rolleutstyr: Utvendig drivstoff, målbelysningsutstyr, våpenfester, våpen og utstyr for elektroniske mottiltak.


Motsatt av moderne

Moderne sensorer og missiler endrer balansen i en luftkamp. Det er lite igjen av manøvrerbarheten som publikum får se på en flyoppvisning. Falcons fantastiske design gjør at de passer inn på ethvert kjøkken, uansett om du foretrekker en klassisk- eller mer moderne kjøkken-stil.


Her får du bilder, produktvideoer og demoer av Falcon i bruk – vi håper du lar deg inspirere! Moderne demokratier har i tillegg et varierende innslag av direkte demokrati i form av folkeavstemninger, der folket blir bedt om å ta stilling i avgrensede saker, og der innbyggerne påvirker sine valgte representanter før, under og etter utformingen av et politisk vedtak. Dette gjelder om det skyldes betjening av radio, navigasjon eller for eksempel en samtale med passasjerer som tar bort oppmerksomheten.


Genève og vurdert til av på. Dette kan vi observeres ved at bilen for eksempel skjener over i motsatt kjørebane, ut av veien eller inn i en bil som har stanset på rødt lys. Det er en type risikoatferd vi ønsker å forebygge. Hotellet utgjør et helt kvartal med en egenartet sammensetting av bygningsarv og moderne arkitektur.


Kombinasjonen av rekonstruksjon, renovering og nybygg har skapt et usedvanlig komplekst prosjekt. I motsatt side av kvartalet ligger. Totalitære tendenser har ingen plass i et moderne samfunn. Waterfort Hotel Continental, senere Curaçao Plaza. Den illiberale tanken om at man må sette hensynet til folk i andre deler av verden foran hensynet til folk i sitt eget land må ta slutt.


Motsatt av moderne

Bare ved å sikre livskvaliteten til sin egen befolkning i første rekke kan man oppnå et forsvarlig nivå av trivsel, tillit og bærekraft i Norge. Overstimulert av det moderne samfunnet? Flere har tatt til ordet for at overtrøtthet er en reel tilstand hos voksne som stjeler nattesøvnen vår.


Søvnpsykologen Nerina Ramlakhan tar for eksempel til ordet for at alle distraksjonene i det moderne samfunnet gjør at vi alltid er på, og blir dermed for gira til å sove på kvelden når vi egentlig er trøtte og bør sove. Ingen av tiltakene gjorde det lettere for elevene, ofte førte tiltakene til mobbing. Det bidro ikke til å bedre situasjonen, men virka motsatt i enkelte tilfeller, forklarer Langøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg