fredag 13. mars 2015

Hvite duker til konfirmasjon

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Hvite duker til konfirmasjon

Dekorer med detaljer fra Jotex. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Vi har et stort utvalg av duker i forskjellige farger, materialer og mønstre.


En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Det enkleste å jobbe med er hvite duker , eller veldig lyse duker. Da trenger du ikke å planlegge resten av bordet etter fargen på duken. Det kommer ofte an på hva slags bord du har.


Hvite duker til konfirmasjon

Om du har store fine hvite bord holder det ofte med en løper på midten. Inviter til lasagne og spagetti med en klassisk rødrutet duk og levende lys. Her i nettbutikken vår finner du nydelige rene, hvite duker , med og uten blondemotiv. Vi har også en flott duk med det norske flagg, perfekt til både konfirmasjoner og 17. Hvilke duker har dere brukt til konfirmasjonsbordet?


Om alle kommer blir vi til bords inkl barn. Barna spiser jo ikke all verden, men de trenger jo bordplass på lik linje med voksne. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Flotte duker til enhver anledning. En stor hvit duk i polyester er perfekt til bryllup, dåp og konfirmasjon , mens duker i plast er supre til sommerfesten, bursdagen eller hagepartyet. Et flott pyntet bord er med på å gjøre dagen ekstra spesiell. Hvite duker , et pent service, levende lys, bordkort og ikke minst blomster, er med på å lage en høytidsstemt ramme rundt selskapet.


Hvor kjøper jeg rimelige, hvite duker til konfirmasjonen? De må være lange nok til store spisebord. Vi hadde konfirmasjon til mitt yngste barn ifjor.


Populære farger sammen er limegrønn og hvit , turkis og hvit , limegrønn, turkis og hvit , rosa, cerise og hvit , lilla og hvit , blått og hvit , oransje og sort. Pass på at dekorasjoner og lysestaker ikke er så høye at gjestene ikke kan se eller snakke med hverandre over bordet. Fant nydelig bronsefarget nervøs fløyel. Dekket bordet med små glass-steiner (sånn til å strø utover).


Små enkle telys-lysestaker i glass (sånn små du får for en slikk og ingenting på Ikea). Noen få i små glassvaser nedover hele bordet. Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd.


Hvite duker til konfirmasjon

Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. Fra duker til servietter og remser av serpentiner og annen bordynt.


Her finner du alt du trenger til festbordet. Pynt opp festbordet og gi deg selv og gjestene en super velkomst rundt et lekkert eller stilig pyntet festbord - uansett anledning. Den kan legges oppå eller klippes etter ønske. Har til sammen over meter.


Har du en hvit festduk og hvite linservietter kan bordet dekkes til enhver fest. Her viser vi hvordan du med et nøytralt utgangspunkt kan dekke bordet på mange forskjellig måter. Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro.


Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg