fredag 27. februar 2015

Skumplast metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter. Vi lager også skumplast - og emballasjeprodukter til handel og industri. Vi formskjærer og stanser ut profiler i skumplast og gummimaterialer og vi tilbyr trekk og søm til puter og madrasser, både til privat og off.


Maskinpark for blokkskjæring av skumplast til alle formål. Vi produserer også skumplast som metervare i alle mål. Skumplast i alle tykkelser.

Du kan få det som løpende metervare eller tilskjært på egne mål. Vi kan spalte skumplasten i nøyaktig den tykkelsen du trenger. Møbelvatt (polyesterfiber) i metervare. Resteruller av skumplast med 1. Vi har metervare i skumplast. Vi skjærer alle mål til båt og camping eller benker eller stoler.


Finnes i forskjellige i tykkelser. Hr skum Topp Kvalitet fra Ekornes. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å. Hobbyskum som kan brukes til mange formål. Vi bruker bare beste kvalitet kaldskum fra Norske Porolon.


Komfortable skummadrasser til alle anledninger. En skummadrass, også kalt skumgummimadrass, er en madrass med mange bruksmuligheter. De kan ligge direkte på gulvet.


Her kan vi skjære til for deg nesten sagt hva du måtte ønske av størrelser og formater.

Kontakt Rainbow Tekstil. Har du spørsmål eller kommentarer kan du komme i kontakt med oss ved å benytte vårt kontaktskjema, ringe eller besøke oss. Raskt, enkelt og billig.


Vi kan tilby isoleringen du trenger i betongsåler, oppkjørsel eller mot kjellervegger. Du finner både cellplast og andre isolasjonplater til en gunstig pris, og med en utmerket kvalitet, her hos oss. Beskytt mot frost Frost i bakken kan gjøre skade på boligmaterialer, dekket på oppkjørsler.


Her finner du et bredt sortiment av forskjellige kvaliteter innen lærlook til hjemmet. Velg mellom bøffellærlook, kraftig lærlook og vanlig lærlook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg