mandag 2. mars 2015

Rs sjøredningsskolen

Rs sjøredningsskolen

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. RS nettbutikk I RS nettbutikk får du kjøpt alt fra testvinnende redningsvester, nødvendig sikkerhetsutstyr til båtturen, kvalitetsprodukter fra Devold og populære Elias-produkter til de aller minste. Når du handler hos oss, støtter du vårt livreddende arbeid og bidrar til at vi kan nå vår nullvisjon om at Ingen skal drukne. Vi har også aktiviteter rettet mot barn og unge.


Rs sjøredningsskolen

Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Enten du er på kurs eller konferanse, feirer en av livets store dager, eller kommer vandrende på kyststien: Restaurant Njord byr på lokal mat fra jord og fjor kortreiste gleder fra Oslofjorden og Vestfolds jorder og skoger. Vi ønsker at mat skal være en sentral del av opplevelsen for alle som besøker RS Noatun.


Samtidig som RS skal ha sin profesjonelle opplæring av mannskap her. Vi gleder oss stort til dette står ferdig i oktober i år, sier Knapstad en smule stolt. I tillegg tilbys en rekke kurs for eksterne kunder i inn- og utland.


Lær av oss som jobber med sikkerhet på sjøen! Kursene avholdes i deres nye og moderne lokaler på Bakkenteigen. Det å seile et fartøy i knop kontra knop vil gi veldig mye større konsekvenser.


Redningsselskapet legger stor vekt på å tilby kurs og opplæring av høy faglig og pedagogisk. Rs Sjøredningsskolen As Horten - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Skip navigation Sign in. Vi benytter oss også av Sjøredningsskolens materiell i begynnerkurset (ICC) og tilpasser dette ytterligere til Karibiske forhold.


Rs sjøredningsskolen

Spennende og varierte dager med høyt tempo og masse verdifull erfaringsoverføring. RS-Sjøredningsskolen tar mål av seg til å bli Europas ledende kompetansesenter på opplæring i søk, redning og sikkerhet til sjøs. RS Sjøredningsskolen.


Midgard historisk senter er en del av Vestfoldmuseene IKS. Senteret ble åpnet 27. HMS Dronning Sonja og har som mål å skape. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Afsnit på denne side.


Tilgængelighedshjælp. For å sikre kvaliteten på instruksjoner og øvelser har vi lagt stor vekt på at øvingspersonalet er særlig godt kvalifisert. Skolen er lokalisert i Horten og leverer sikkerhetsrelaterte kurs og etterutdanning til oljeindustrien, skipsindustrien, fiskeri og til landbasert industri og næringsliv.


Selskapets virksomhet er investering i aksjer og andre eierandeler i andre selskaper og foretak, samt all annen virksomhet som hermed står i forbindelse. Du har ikke tilstrekkelig tilgang til Ã¥ se all informasjon. Logg inn med din brukerkonto for Ã¥ se mer informasjon pÃ¥ bedriften.


Rs sjøredningsskolen

For alle kurs i den kalde årstiden hvor praktiske øvelser inngår bør man ta med tykke sokker og normale klær til de praktiske øvelsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg