fredag 13. mars 2015

Kunstig hortensia

Kunstig hortensia

Uekte roser, lavendel, hotensia. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Alt på lager - Stort utvalg - Bra priser - Rask leveranse.


Kunstig hortensia

Under finner du hele utvalget vårt av kunstige hortensia. De kunstige hortensiane holder høy kvalitet og du vil garantert bli overasket over hvor realistiske de kunstige hortensiane er. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål om kunstige hortensia eller noen andre av våre kunstige planter.


Elegant og praktfull, hvit kunstig hortensia som er like staselig alene som i en bukett med andre kunstige blomster. Bruk den gjerne i rom og hus du ikke besøker så ofte, eller for å slippe å tenke på vanning og stell av blomster i hjemmet. Perfekt når man vil nyte naturens skjønnhet, men ikke vil ha en ekte, levende plante.


Denne nydelige hortensia stilken kommer i en nydelig kremhvit farge, denne stilkblomsten er hele 53cm lang og selve blomsten har en diameter på 17cm, den ska stå alene i en flott vase, men stilken kan også bøyes og formes litt etter eget ønske, slik at du enkelt kan kombinere den med flere av våre kunstige snittblomster og lage den buketten du drømmer om. I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene.


Det som er litt spennende med denne kunstige planten er at her spiller de grønne flotte bladene en stor rolle. En virkelig naturtro kunstig blomst som du ikke vil angre på. Bland gjerne med andre kunstige blomster, f. Dette gjelder spesielt rosa og blå hortensia.


Hortensia som du har i potter bør settes inn over vinteren. En nydelig kunstig hortensia i fargen Cordovan. Veldig fin å pynte med i alle husets rom. Blomsten er håndlaget av erfarne håndverkere som sikrer det mest. Denne fine hortensiaen med deilige blålige nyanser er helt vedligeholdsfri og leveres med en potte.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Stilkblomster er med på å gjøre det koselig rundt deg uten at du trenger å bruke mye tid på vedlikehold. Med sine vakre blomsterklaser har hortensia blitt en av våre mest populære hageplanter. Kunstige blomster grener ligne blomstrende greiner som blomstrer.


Spray er ganske langstilket og inneholde flere kunstige blomster. Disse blir ofte brukt til å fylle inn mellomrom i blomsteroppsatser. Det beste resultatet for overvintring er om den får stå så kjølig, så nær grader som mulig. Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine?


Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende. Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best.


Kunstig hortensia

Overdådige og store blomsterklaser i en fargeskala fra hvit, lilla, rosa, og til himmelblå. Det har gjort hortensia til en av verdens mest populære potteplanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg