tirsdag 3. mars 2015

Telysholdere

Lykter og telysholdere. Skap din egen stil med sesongens lykter og telyseholdere. Uansett årsti om du er inne eller ute, har vi noe for enhver smak. Velg blant kvalitetsprodukter i mange ulike modeller.


I tillegg har vi møbler, belysning og hjelper deg meg interiørveiledning.

Velg mellom serier som Nobili og Hammershøi fra Kähler og mange fler på tilbords. Feel har et stort utvalg telysholdere i butikk og nettbutikk. Se våre lekre lyslykter og telysholdere.


Se alle produkter Kubbelysfat og speilfat. Så stemningsfulle Star telysholdere som finnes i tre størrelser. Dette er den mellomste til høyre på bildet. Så lekkert og sette disse sammen i en gruppe, som vist på bildet her.


Gir en vidunderlig effekt nå i vintermørket.

Du finner mange ulike farger, former og størrelser, og vil garantert finne noe som vil passe perfekt inn med stilen i hjemmet ditt. Stuen blir pen med lysestaker i vindu eller telysholdere i glass på stuebordet. Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon.


Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter. Bruk den elegante Hammershøi-lysestaken til telys fra Kähler for å skape en spennende kontrast til den ellers monokrome skandinaviske innredningen. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Vi hos glassoginterior. Allsidig gave-, interiør- og samlerbutikk for fossiler, mineraler, krystaller, meteoritter, utstoppede dyr, innrammede insekter, mynter, m. SOFIES VILLA NETSHOP. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Leveres i eske med stk.


Kommer i fire forskjellige fargevarianter. Telysholdere i Jesmonite. Dette produktet er laget av flinke amatører ved et.

Nye kunder, registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev og få rabatt! Få alle aktuelle tilbud direkte til din e-postadresse, pluss rabatt på din neste. Lys og servietter skaper alltid koselig stemning.


Med levende lys og servietter kan du fort og enkelt skape en riktig hyggelig stemning hjemme. Hos oss finner du et. The Bucket telykt grå - Magnor. Levende lys gjør alt litt koseligere.


Derfor har vi et stort utvalg dekorative telysholdere og lysestaker. Lysestaker og telysholdere til koselige hjem. Skap en perfekt ramme for et hyggelig middagsbesøk eller filmkveld med fargerike telysestaker i ulike materialer som farget glass, keramikk og metall. Ikke bare har jeg det største utvalget av krystaller på nettet, det er heller ingen minstebeløp du.


Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg