torsdag 12. mars 2015

Lydplanke sony

Søk etter lydplanke sony på den nye KensaQ. Den optimale lydopplevelsen er ikke langt unna med lydplanke fra NetOnNet! Oppdag utvalget fra Sony av slanke og kompakte Soundbar-enheter til TV med innebygd eller trådløs subwoofer som gir deg en oppslukende omgivelseslydopplevelse. Sony lydplanke HT-SF1- Sony lydplanke HT-SF1kompletterer hjemmekinoanlegget ditt og gir TV-en din kraftfull lyd.


Lydplanken kan festes på veggen, under TV-en og gir deg en klar og detaljert.

Oppdag et nytt nivå av omsluttende, kinoaktig lyd hjemme. I denne testen ønsker vi å finne ut hvor bra lyd man kan få fra en lydplanke til under 6. Vi har satt som krav at ekstern subwoofer må følge med i prisen, da all erfaring tilsier at det ikke er nok kabinettvolum i en lydplanke til å gi nok bass på egenhånd. TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua. Finn lydplanke sony nå på Kensaq.


Få førsteklasses lydkvalitet med lydplanke fra NetOnNet. Sony har en oversiktlig skjermmeny, som attpåtil snakker norsk.

Denne gjør trådløs nettilkobling til en lek. Spotify Connect er innebyg og dessuten innebygd Chromecast-funksjon. Netflix på mobilen, og speil sendingen over på TV-skjermen via lydplanken. HT-NTfungerer med andre kompatible Sony -produkter i et multiromsoppsett.


Foto: Sony Sony HT-ZF9: Konklusjon. Sony HT-ZFer en lydplanke som med bare tre høyttalerelementer forsøker å simulere tredimensjonal ly hvor man også får lyd i høyden. Akkurat den biten funker bare sånn passe, og vi foretrekker å deaktivere denne simuleringen.


På alle andre måter er ZFderimot en svært habil lydplanke. Denne lydplanken fra Sony er godt utstyrt når det gjelder tilkoblinger. Ofte kan det være snaut med for eksempel HDMI-porter på en lydplanke , men med denne modellen får du rikelig. Totalt kan du koble til hele tre produkter via HDMI, i tillegg til at en egen utgang fører signalet videre til TV-en din. Sammenlign pris på lydplanke.


Samsungs mest kostbare lydplanke i denne testen er et solid valg om du helst vil klare deg uten subwoofer, men ikke har plass til den litt massive løsningen fra Canton. Dette er nemlig en helt streit, svart planke som gjør akkurat det den skal: Leverer god lyd både til musikk og film. Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn.


En lydplanke gir deg kinolyd hjemme.

Vi har lekre soundbars fra Sonos, LG og Sony som er ideelle for veggmontering under din TV som gir deg heftig lyd hjemme. Koble til et lydsystem. Se illustrasjonene nedenfor for hvordan du kobler til et lydsystem, som for eksempel en AV-mottaker eller en lydplanke. Dolby Atmos soundbar. Kjøp SONY HT-SF1LYDPLANKE hos Power.


Norges raskeste nettbutikk! SBlåter faktisk både overraskende bra og mye. Responsen i de forskjellige registrene er dessuten forbløffende godt balansert.


Den slanke fasongen gjør den til en elegant og enkel oppgradering av TV-lyden, og du slipper å måtte fylle stua med høyttalere. Få spennende filmlyd med denne vakre 3. Noen modeller kan brukes som TV-fot, inngå i multiroms musikksystem eller skape surroundeffekt. Sony HT-NTFLAT OG LETTPLASSERT: En brukervennlig og velutstyrt lydplanke som også leveres med subwoofer.


I lydavdelingen til Sony jobbes det hardt for å få lyden troverdig og nøktern, men uten at det blir kjedelig. Kanskje skulle de jobbet enda litt med denne modellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg