mandag 9. mars 2015

Lærreim til hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Oppbevaring til lave priser. Fyll hyllen med ditt barns.

Start med å kutte kosteskaftene i riktig lengde. Vi valgte å beholde lengden på de fire som skulle stå i høyden. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem.


Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Noen som vet om en nettbutikk eller fysisk butikk hvor man får kjøpt flate lærreimer i metervare? Jeg tenker bruke dem til et hylleprosjekt. Designerne er opptatt av å designe funksjonelle produkter du trives med. De er opptatt av detaljene i produktene sine, og streber etter å gi kundene en unik opplevelse når det kommer til kvalitet og design.


Alle produktene fra Hübsch blir designet av egne designere i Danmark. Hübsch lanserer to kolleksjoner i året til stor glede for deg. En vegghengt hylle er det perfekte valget til mindre rom, da den minimalistiske fasongen frigir plass til andre innredningselementer.


Designet er elegant og luftig, og derfor er vegghyllen også en perfekt partner til for eksempel en blomsterbukett i en pen vase eller et bilde av en person du er glad i. Sky Hylle er en morsom og søt hylle fra vår leverandør Bloomingville. Skyen er laget av metall.

Perfekt dekorasjon til barnerommet! OBS kan forekomme forsinkelser! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Pris ikke billig og big av de mest typisk grunnen til at Hylle Med LæRreim sjelden justert. Meestal Hylle Med LæRreim zeker de anlegg van innsamling het hele gezin.


Waarnemen uw favoriete, het gezin verzameld over vakantie. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Hvis du har en hylle selv, kan vi lage reimene til den. Velg mellom ulike farger lær og forskjellige monteringsmuligheter. Vi lager reimene slik at de passer til hyllen din.


I tillegg til hyller med lærreimer , selger vi også kun lærreimer hvis du allerede har en hylle. Bredt utvalg av hyller. Lekker eike hylle med lærreim som oppheng.


Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet. Vi har håndtak og knotter til skuffer og skap.


Her finner du også håndtak og hengsler til dører og vinduer. Når du skal skifte vinduer og dører på en enkel måte kan du også finne karmskruer i vårt sortiment. Lærlisser og lærsnører,skinnreimer og maskinreimer i flere farger og tykkelser. Se pris og produkter.


Forny stuen, kjøkkenet, baderommet, soverommet osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg