mandag 23. mars 2015

Selvlysende stjerner interiør

Selvlysende stjerner interiør

Lær Barna om Verdensrommet m produkter fra Sprell. Rask levering - Kjøp her. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Stort utvalg av fint interiør.


Selvlysende stjerner interiør

Dette er noe alle barn liker. Et fint sett med selvlysende stjerner , perfekt til å festes i taket eller på veggen på barnerommet. Sprell har stort utvalg av interiør til barnerom.


Et morsomt sett med selvlysende stjerner , planeter og raketter som kan henges opp i taket eller på veggen og skaper en magisk stemning på barnerommet. Av og til kan mørke skyer dekke for de flotte stjernene slik at du ikke ser dem i det hele tatt. Da kan du dekorere hele rommet ditt med disse fantastiske selvlysende stjernene og ikke la skyene komme i veien.


Selvlysende stjerner interiør

Nå kan du sove under stjernehimmelen hver eneste natt! Med disse kan du lage din egen stjernehimmel på soverommet. Vær kreativ å forme dine egne figurer og stjernebilder eller lag tilsvarende av stjernebildene som allerede finnes på himmelen :-Størrelse på stjernene er ca 3cm.


Superfine å feste i taket eller på veggen, og skaper en magisk stemning på barnerommet! Festes med dobbeltsidig tape. De er enkle å henge opp med det medfølgende dobbeltklebende tape, og man kan få mye læring og moro ut av å prøve å henge dem opp i de riktige stjernebilder. Sett med selvlysende , rosa stjerner som kan henges opp i taket eller på veggen, og som skaper en magisk stemning på barnerommet! Lag den mest fantastiske verdensrom-stemningen på soverommet med dette settet.


Innholder 1ulike stjerner , planeter og Supernovas. Skab den fineste drømmehimmel med disse fine selvlysende stjerner. Så kontakt os endelig. Kule stjerner som lyser i mørket, gøy å dekorere taket med.


Stjernene må ha fått dagslys, for at de skal lyse når det blir mørkt. Passer perfekt til barnerommet. Det følger også med små, selvklebende klistremerker, for å feste stjernene på vegger og tak! Selvlysende måne og stjerne som gløder i mørket. Tilgjengelige farger er: Gul, Rosa, Blå eller Blandet!


Dekorer festlokalet med ballonger som har selvlysende stjerner. Ballongene gir festen en koselig og fin innramming. De passer både til barneselskapet og nyttårsfesten, dåpen eller kanskje bare til en middag for to. Sæt dem op i loftet på børneværelset, så den lille kan falde i søvn og.


Dekorèr barnerommet på 1-2-med desse flotte selvlysende og selvklebende motivene fra verdensrommet! Merkene kan festes på alle glatte og rene overflater som f. Wallstickers kan flyttes uten å lage stygge merker på underlaget, og de kan brukes igjen og igjen. Det forstår vi godt, for vi er også helt vilde med dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg