torsdag 12. mars 2015

Hadeland finn karaffel

Hadeland finn karaffel

Karaffel til hverdags og til fest. Kjøp karaffel trygt og enkelt på nett. Elegante glass med knuseerstatning. Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest.


Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Hadeland karaffel 1kr. Selger en gammel Hadrland karaffel med tilhørende likørglass og longdrink glass.


Et ekstra likørglass følger med- helt og pent, men litt blasst i glasset. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk,. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Hadeland finn karaffel

Med fin dekor av hvite og blå streker, og fin gravering. Markert med tallet på bunnen. Veldig fin stand uten riper eller hakk. Må hentes, tar ikke vipps og lignende, kun kontant. Bare send melding hvis du lurer på noe.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Se hele utvalget her! Den er i flott stan. Stort utvalg av hoteller.


Hadeland finn karaffel

Det er ferskhet, friskhet og funksjon som har inspirert Maud Gjeruldsen Bugge til å formgi den delikate serien Siccori. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller. Det som er så fint med å shoppe på loppemarked og i bruktbutikker er at man bidrar til at varene får et lengre livslengde. I tillegg kan man bestemme seg om man har lyst å samle på glass fra spesielle designere.


Finn er ellers et spennende tema. Lurer på om noen har oversikten på alle varianter som er blitt laget. Gilde er et morsomt tilskudd på et dekket festbord.


Med Gilde drammekaraffel får hver kuvert sin egen karaffel , og drammeglasset er utformet slik at det ikke kan settes på bordet, men må stå som en kork i karaffelen. Hver karaffel er på cl og kommer i pakninger på karafler. Design: Inger Magnus. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc.


Her finner du et utvalg av det vi selger. Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg