fredag 20. mars 2015

Gulv som tåler vann

Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Særlig i utsatte rom kan gulvet får kjørt seg, med alt fra sølete, våte sko i gangen, til matflekker og vannsøl på kjøkkenet. Da gjelder det å velge gulv som tåler hverdagslivet.

I gangen har man ikke de samme krav til fall mot sluk som på våtrom, og man kan derfor tillate seg å leke mer med formatene som legges på gulvet. Laminatgulv er et godt valg hvis man trenger et gulv som tåler det meste. Sko med høye hæler, barn som leker eller husdyr lager lett hakk og riper i et parkettgulv, mens et laminatgulv er mye mer slitesterkt og motstandsdyktig mot slike ting.


Taski Jontec 3FREE er et svanemerket middel til daglig rengjøring av alle typer gulv som tåler vann. Nøytralt, lavtskummende uten farge og parfyme. Effektivt middel til daglig rengjøring av alle typer gulv som tåler vann.


Inneholder ONT luktfjerningskontroll. Noen som tror gulvet kan ha tatt skade av vannet ? Både vinyl og laminat tåler dessuten vann og er mye enklere å legge takket være Pergos enkle klikkfunksjon.

Vinyl er også et perfekt valg til barnerom og lekerom. Dette betyr at små barn som faller i lek, ikke slår seg så hardt som de hadde gjort hvis det hadde vært et massivt tregulv. Den er vannfast, naturlig sklisikker og formstabil, og har en meget enkel installasjon hvor du enkelt klikker sammen bordene. Se alle ganggulv Laminat og vinyl – holdbare og vakre gulv til gangen. Det er viktig at gangen har et godt gulv som er slitesterkt og enkelt å rengjøre.


Hvordan skal gulvet rengjøres? Et laminatgulv rengjøres med samme hyppighet som et hvilket som helst gulv. Vann og laminat passer dårlig til hverandre! Støvsuging og mopping med nesten helt tørr mopp er anbefalt. Vi har håndlagde tepper og persiske tepper.


Du kan nå få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Kanskje du liker tepper av bomull. Det er et fornybart og naturlig materiale som puster. Derfor har vi de siste gangene vi har lagt gulv valgt å gå for slitesterk laminat, eller klikkvinyl.


Dette er gulv som i hvert fall på normal avstand ser ut som tregulv, men som tåler mye mer. Klikkvinyl består av flere sjikt der toppen er et gjennomsiktig beskyttende lag mot riper, flekker og slitasje, under ligger selve dekoren. Gulvene som tåler mest.


I bunnen ligger stabiliserende og slagfaste sjikt som sørger for at gulvet ligger stabilt og tåler mye.

Alle Pergos gulv leveres med et innovativt klikksystem som gjør det enkelt å klikke bordene sammen. Det er også lett å ta opp plankene og erstatte dem ved behov. Her bør du velge et gulv som tåler områder hvor vann kan forekomme. Heldigvis finnes det laminatgulv med vanngaranti, som gjør at du kan føle deg trygg på at gulvet vil holde seg.


I tillegg kan du bruke Pergo Safeseal i skjøtene når du legger gulvet , så det ikke kommer vann mellom gulvbordene. Problemet med parkett er at det tåler ikke vann , og når du mister ting på gulvet ( som man ofte gjør på kjøkken, bestikk osv), så blir det vanvittig mye hakk. Ei venninne la alloc laminatgulv i hele underetasje i hus istedet, de har barn, katter, hun og er voksne, ingen riper, godt gulv ,og tåler langt mer slitasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg